ALŽIRCA SRBIMA: Treba vas sve ubiti i svima ISEĆI GLAVE! Od Srbije napraviti islamsku državu VIDEO

0
SHARE

Pavle Bihali, lider pokreta Levijatan, objavio je na Tviteru nalogu snimak za koji tvrdi da je dobio iz Francuske, a u kom jedan mladi Alžirac brutalno preti srpskom i francuskom narodu.

Mladić kaže da će svima poskidati glave, pozivajući Albance da istrebe Srbe.

☠️Павле Бихали☠️🐾🤚🏻🇷🇸@pasazot

Dobili smo snimke iz Francuske gde na Twitteru jedan mladi alžirac uživo preti Srbima i Francuzima a obzirom da se vidi lice i identitet molimo nadležne da odreaguju i kontaktiraju relevantne diplomatske kontakte u Parizu kako bi se ovaj monstrum lišio slobode.

Srbi, ako ne budete mirni, istrebićemo vaš narod. Uostalom kao i sve Francuze. Totalno istrebljenje! Znaš šta bi trebalo da uradimo? Albanci… Trebalo bi da Albanci uzmu organe iz Srba! U redu, svih Srba! Treba da ubijemo vaš narod i svima iseći glave. I napraviti od Srbije islamsku državu. Razumeš šta hoću da kažem? Tvoj narod treba da istrebimo. Ja sam Alžirac 100 odsto – kazao je ovaj neimenovani lik.


Levijatan je pozvao nadležne da reaguju i da zatraže od Francuske da reaguje na ove monstruozne pretnje i privede ovog Alžirca sa snimka.

(Kurir.rs)

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3361417/monstruozne-pretnje-alzirca-srbima-treba-vas-sve-ubiti-i-svima-iseci-glave-od-srbije-napraviti-islamsku-drzavu-video?ref=fbkurir