Anela Papića ZABRANJENA LJUBAV KOŠTALA- ŽIVOTA Porukama namamila ljubavnika u ruke ljubomornog muža

0
SHARE

Tragovi pronađeni u istrazi brutalnog ubistva Anela Papića iz Sjenice ukazuju da su zločin počinili supružnici Senad i Mubera M. koji su nakon zločina pobegli u Nemačku. Nesrećnog Anela namamili su SMS porukama u kojima je mislio da je dogovorio susret sa svojom ljubavnicom Muberom.

Mubera i Sead M.

Foto: Privatna arhivaMubera i Sead M.

Ljubavna saga u kojoj su bili upleteni Anel i njegova supruga, kao i Mubera i njen supurg Senad trajala je godinama.

Sve je počelo pre više od 10 godina kada su se Anel i Mubera zabavljali. Njihova ljubav trajala je dugo, međutim u jednom trenutku odlučili su da na njihov odnos stave tačku. On se oženio drugom ženom, a ona udala za Senada. I jedno i drugo u brakovima su dobili decu. Međutim, njih dvoje su i pored svega toga ipak nastavili tajno da se viđaju. Anelova supruga o tome ništa nije znala, a Muberin suprug je živeo i radio u Nemačkoj. Međutim o njihovoj “tajnoj” vezi znalo je gotovo ceo grad.

Anelova porodica kaže da su ga godinama molili da prestane da se viđa sa svojom bivšom devojkom, međutim on za to nije želeo ni da čuje. Upravo to ga je i koštalo života.

Anel je brutalno ubijen u petak, udarcima kamenom u glavu, a potom je njegovo telo bačeno pored puta i zapaljeno. Pronašao ga je otac koji je gotovo 24 sata tragao po celoj Sjenici za nestalim sinom koji je, kako je rekao pre nego što je nestao, krenuo samo da se ošiša.

Anel

Foto: Privatna arhivaAn

Policijska istraga, koja traje od subote, kada je njegovo telo pronađeno u selu Ponorac, došla je do dokaza koji ukazuju na Senada M. iz Prijepolja kao glavnog osumnjičenog za zločin.

Prema dosadašnjim saznanjima policije, on je dan ranije najpre kamenom Anelu naneo brojne povrede po glavi, a zatim pokušao da zapali njegovo telo.

Kako saznajemo, okidač za zločin su bile SMS poruke koje su ubijeni i Mubera razmenjivali.

– Nakon što je došao iz Nemačke, Senad je u telefonu svoje supruge pronašao prepisku sa Anelom koje otkrivaju da su u ljubavnoj vezi. S njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kom su se i ranije sastajali, ali za sada nije jasno da li je poruke slala baš Mubera ili njen ljubomorni suprug . priča za “Blic” izvor iz istrage.

Anel je, nesluteći ništa, prihvatio taj poziv i u dogovoreno vreme došao na sastanak, gde ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom,

Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao ga, zbog čega je ovaj izgubio svest.

– Još nije poznatno da li je Senad imao nameru da usmrti ili samo pretuče Anela. Međutim od siline udaraca Anel je podlegao povredama – priča naš izvor.

LJUBAVNA SAGA DOVELA DO TRAGEDIJE Tragovi udate ljubavnice pronađeni na mestu brutalnog ubistva

Međutim, kada je primetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin i spali telo, ali u tome nije uspeo, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobegao sa lica mesta.

Prve informacije o osumnjičenom policiji je dao Ahmo Papić, otac ubijenog Anela.

– Komandir policije mi je rekao da imaju dokaze da je Sead u petak ubio mog sina. Njegova žena Mubera, koja je bila u tajnoj ljubavnoj vezi sa mojim sinom, bila je tu na mestu ubistva. Ne znam da li je bio još neko, i šta će biti sada. Ja sam sa porodicom sahranio sina… – rekao je njegov otac za “Blic”.

UBIJEN, ZAPALJEN I OSTAVLJEN U ŠUMI Stravičan zločin koji je šokirao Sjenicu krije priču o KOBNOJ LJUBAVNOJ VEZI

Mubera i Senad su u 17 sati u petak, dok Anelovo telo još nije bilo pronađeno, pobegli iz Srbije. Granicu sa Horgošom prešli su u 17.17 sati.

– Moj sin je iz kuće otišao oko 9 sati, a ubijen je pola sata-sat kasnije. Senad je sa porodicom pobegao oko 11 sati, tada su ih poslednji put videli. Verovatno je ženu i decu naterao da pođu sa njim. Ne znam šta je ta žena radila na mestu ubistva, moguće da je muž naterao da namami mog sina. Anel je sa Muberom bio godinama, onda se oženio, dobio decu… Mislio sam da će da se smiri… Kritikovao sam ga, ali nije vredelo – kaže Ahmo.