Banditi ISIL-a objavili rat Hamasu

0
SHARE

buy Rosetta Stone - Learn Swedish

http://gcpah.com/?p=how-to-buy-Adobe-InDesign-CS5.5&89c=68 Sinajski ogranak terorističke grupe ISIL objavio je rat protiv palestinske grupe Hamas koja vlada Gazom. U video snimku objavljenom na društvenim mrežama, jedan od bandita ISIL-a pozvao je sljedbenike ove zločinačke ideologije da napadnu Hamas, a u videu je još prikazana egzekucija jednog čovjeka za kojeg su egzekutori kazali da je sarađivao sa Hamasom.

download Autodesk Alias AutoStudio 2015

follow

how much is viagra

 

Loading ad

Analitičari kažu da najnovija ISIL-ova eskalacija ima potencijal da destabilizira ionako krhku sigurnosnu situaciju u Gazi, palestinskoj enklavi koju posljednjih deset godina kontrolira Hamas.

„Nikada im se nemojte predati. Koristite eksploziv, pištolje s prigušivačima, ljepljive bombe. Postavljajte bombe u njihove sudove i na sigurnosne lokacija. To su stubovi tiranije na kojima se nalazi njihov tron.“, govori bandit  dok razmahuje nožem.

Ovo je ujedno dokaz da je ISIL dobio novi zadatak od svojih cionističko-američkih mentora. Likvidacijom zarobljenog mladića, odnosno pozivom na rat protiv Hamasa zločinci ISIL-a kreću u novi krvavi pohod protiv muslimana. Izrael može biti veoma zadovoljan razvojem situacije.

Pripremio: Abdullah Nasup

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here