BILA JE MIS JUGOSLAVIJE A ONDA SE UDALA ZA ŠEIKA ALI NIJE PREŠLA NA ISLAM: OVAKO DANAS ŽIVI

0
SHARE

Rođena je 16. maja 1979. godine u mjestu Žablju pored Novog Sada. Godine 1997. ova ljepotica je bila među prvih 10 finalistkinja na poznatom takmičenju za Elite Model Look.

Poslije godinu dana pobjeđuje na takmičenju za Miss tinejdžera. Kada je napustila agenciju koja joj je pomogla da postane slavna, Jelena počinje saradnju sa agencijama kao što su „Fashion model“, „Names“, „Woman“ i drugim agencijama širom svijeta.

Snimila je mnogo editorijala za poznate muške časopise, a poslije četiri godine veze udala se sa biznismena čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara. Said Bin Drai, bogati nasljednik Jelenu je upoznao 2003. godine. Vjenčali su se po arapskim običajima u Dubaiju na svadbi sa oko 300 uzvanica.

Ubrzo poslije vjenčanja su dobili kćerku Asju i sina Hilala, a onda i najmlađe dijete, još jednog sina Hamdana. Koliko je Jelena sposobna poslovna žena svjedoči i nagrada koja je po prvi puta uručena strankinji za poslovnu ženu godine. Danas je Jelena vlasnica lanca kozmetičkih centara „Vanila i čokolada“, jednog ekskluzivnog butika hrane i zdravstvene klinike.

Kako kaže, govori arapski ali najviše priča na engleskom jer ga i lokalno stanovništvo koristi. Nada se da će i njena djeca govoriti i arapski i srpski – baš kao i njihovi roditelji.

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena bin Drai koja se udala za šeika Saida i s njim ima troje dece – Asiju, Hilala i Hamdana – sada živi u Dubaiju.

Iako je njen suprug muslimanske veroispovesti, on je u potpunosti privatio običaje svoje supruge, kao i ona njegove.

“Mi sve praznike proslavljamo u duhu te tradicije čiji je praznik. Katolički Božić slavimo zato što je Saidova mama Engleskinja, potom pravoslavni i sve ostale praznike. Želim da naša deca budu internacionalnih shvatanja i da budu žitelji ovog sveta, a ne samo da se fokusiraju na određene stvari. Said se stopio sa našom tradicijom, tako da se i on raduje slavljima i praznicima. Na našim slavljima je mnogo veselja u tim mesecima”, ističe Jelena koja je Srbiju posetila zbog slave Nikoljdana, a potom se vratila u Dubai da dočeka Novu godinu sa porodicom i prijateljima.