BRUKA I SRAMOTA ZA SARAJEVO: POGLEDAJTE KOLIKO JE PRVU BEBU DAROVAO DODIK, A KOLIKO GRADONAČELNIK SARAJEVA…

0
SHARE

http://frankbanker.com/?to=OEM-proDAD-Mercalli-3-SAL

http://departmentofability.com/?p=microsoft-windows-xp-restore&55b=43 Predsjednik RS-a Milorad Dodik darovao je danas u Banjoj Luci prvu bebu rođenu u RS-u.

buy cheap Corel VideoStudio Ultimate X6 Majci prvorođene bebe, u ime predsjednika RS-a Milorada Dodika, uručen je zlatnik, javila je AA.

enter site

best price ABBYY FineReader 9.0 Professional Prva beba rođena u ovoj godini u banjalučkoj bolnici je dječak. Majci prvorođene bebe, Jeleni Sredić, danas je gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić uručio zlatnik i novčani poklon od 1.000 KM.

OEM Cyberlink PowerDVD 16 Pro Jelena je dječaka rodila dvadeset minuta iza ponoći, a ljekari ističu da je sve proteklo u najboljem redu. Radojičić je podsjetio da gradske vlasti već tradicionalno simbolično daruju prvorođene bebe, izrazivši nadu da će se rađati više djece.

http://gcpah.com/?p=discount-Microsoft-Office-2010-Home-and-Student-Family-Pack&0f5=25 I vršilac dužnosti direktora Univerzitetsko-kliničkog centra Banja Luka Vlado Đajić je majci prvorođene bebe u 2018. u toj medicinskoj ustanovi, uručio uime “Komercijalne banke” karticu sa iznosom od 500 KM.

http://at4fx.com/?p=best-price-ESRI-ArcGIS-for-Desktop-10.4 Gradonačelnik Sarajeva darovao prvu bebu u 2018. godini

http://adaptaregalo.com/?go=download-Infinite-Skills---Advanced-Revit-Structure-2014-Training Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka u prvim minutama 2018. godine posjetio je Pedijatrijsku kliniku Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

get link Sretnoj majci Zineti Sinanović, koja je pet minuta iza ponoći rodila kćerku, gradonačelnik je uručio poklon bon i cvijeće, uz čestitke i želje za dug, sretan i zdrav život.

Skaka je, također, dežurnim ljekarima i sestrama Pedijatrijske klinike Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu poželio sretnu i uspješnu Novu 2018. godinu, saopćeno je iz Odjeljenja za odnose s javnošću Grada Sarajeva.

Tuzla: Prva beba u 2018. godini rođena dva sata nakon ponoći

Prva beba u Porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla rođena je dva sata i 15 minuta nakon ponoći.

Sretna majka, Emina Nukić, iz Živinica, rodila je zdravog dječaka, teškog 3.600 kg. Majka i beba dobro se osjećaju, izjavila je Feni babica Mirzeta Alić.

U posljednja 24 sata u tom porodilištu rođeno je šest beba od kojih četiri dječaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here