Brutalno pretukao 20-godišnju trudnicu: Davio me, šutirao i vukao po asfaltu

0
SHARE

Anđelu Đorđević (20) iz Bujanovca u trećem mjesecu trudnoće mučki je pretukao S.A (25) bivši dečko njene drugarice u subotu 12. maja, jer je odbila da sa njim krene u hotel.

Napad se dogodio oko 4.30 časova na putu od mjesta Biljače ka Bujanovcu.

“Tog mladića sam upoznala ranije jer se zabavljao sa mojom drugaricom. Bio je kulturan i fin. Te večeri smo s društvom ostali u kafani i mnogo je popio. Ponudio se da me odveze taksijem do Bujanovca. Nisam vidjela ništa loše u tome“, priča Anđela koja je te večeri ostala duže poslije posla jer radi kao promoterka pića.

U taksiju se pored nasilnika nalazio i njegov brat.

“Ubrzo je u taksiju počeo da me ubjeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga. Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali ja nisam htjela. Tada je počela moja agonija”, objašnjava jadna djevojka.

Prema njenim riječima S. A. je počeo da je bije u taksiju, prenose beogradski mediji.

“Udarao me je šakama i pesnicama, davio me je, čupao za kosu. U jednom trenutku me je izbacio iz vozila i počeo da me šutira gdje je stigao. Pala sam na zemlju, ali on nije prestajao. Držala sam ruke na stomaku, samo da sačuvam bebu.

Osjećala sam udarce noge u glavu i leđa, šutirao me je po nogama. Vukao me je po asfaltu, pocijepao mi jaknu. Noge mi je odrao. A za to vrijeme ni njegov brat ni taksista nisu reagovali. Molila sam ga da prestane, a on me je nazivao kurvom”, priča prebijena djevojka i dodaje da on nije znao da je ona trudna.

Tako prebijenu S. A. ju je ostavio na ulici, a ona je smogla snage da zaustavi drugo vozilo. Anđela kaže da od te noći ima košmare.

“Sanjam batine koje sam dobila. Majka me budi iz košmara jer me čuje kako vičem “Prestani da me udaraš”. Svaki udarac ko zna koliko puta sam nanovo preživjela”, zaključuje prebijena djevojka i dodaje da je trudna sa momkom za koga je i vjerena.

Policija je poslije napada saslušala S.A.

“Kako sam saznala, izjavio je da sam pokušala da mu ukradem 1.000 eura, što nema veze sa istinom. Tu njegovu priču podržao je njegov brat, ali i taksista. Bez obzira na to, dan kasnije zvao je njegov brat iz Švicarske i tražio da povučem prijavu i da će oni da mi plate odštetu.

Ubjeđivao je moju majku, ali neću odustati. Ništa mu loše nisam uradila, pretukao me je samo zato što sam odbila da budem sa njim”, kaže nesretna djevojka.