DA PUKNE I NAJTVRĐE SRCE Majka pokušavala satima da oživi štene, koje je pregazio auto (VIDEO)

0
SHARE

buying Quetiapine

where to purchase topamax Prizor na kojem majka pokušava da oživi svoje štene koje je usmrtio automobil, i to na pljusku, nijednog prolaznika u Kraljevu nije ostavio ravnodušnim. Majka je satima gurala šapama i lizala nastradalo štene, dok se nisu pojavili zaštitari životinja i odneli nastradalog psića.

http://moorephilanthropy.com/2017/03/africa-philanthropy-support-organizations-apso-initiative/ Detalj ovog srceparajućeg događaja, snimila je jedna od ljubiteljki životinja koja je sa stanarima zgrade u blizini toplane u Kraljevu, hranila izbačenu kuju i njeno štene.

– Pre dva jutra stanari su videli kuju kako na kiši stoji i kao da je tražila pomoć. Kada su joj prišli, videli su da joj je neki bahati vozač u delu ulice gde je inače ograničenje 40 kilometara na sat, pregazio štene. Ko zna koliko je ona stajala pored njega veoma tužan – priča za “Blic” Danijela Jović iz Udruženja za zaštitu životinja “Spaske” iz Kraljeva.

Stanari su uspeli nekako da je odvoje od šteneta i sklone ga, ali majčinski instinkt joj nije dozvoljavao da se udalji sa tog mesta.

– Stajala je još dugo na kiši, na mestu gde su joj ubili štene. Organizovali smo da se što pre steriliše, ali već treći dan je nema na tom mestu – ispričala je Danijela.

Video:

http://www.blic.rs/vesti/srbija/da-pukne-i-najtvrdje-srce-majka-pokusavala-satima-da-ozivi-stene-koje-je-pregazio/e1wjk36?ref=fbblic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here