Do 2035. nestaje BiH i Sandzak, a stvara se velika Albanija

0
SHARE

Teritoriju Bosne i Hercegovine do 2035. godine podeliće Srbija i Hrvatska, dok će sa druge strane Albanija pored pripajanja Kosova dobiti zapadne delove Makedonije, pokazuju podaci ruskih eksperata.

Ruske obaveštajne službe su na osnovu dokumenata američke Centralne obaveštajne agencije, napravile kartu Evrope 2035. godine, prema kojoj će nestati BiH i Belorusija, dok će biti formirana velika Albanija.

Na osnovu analiza ekspertskih grupa, ruski stručnjaci su ocenili da će BiH podeliti Srbija i Hrvatska, dok sa jačanjem islamskog faktora, posebno u Francuskoj, postoji mogućnost da se u Evropi pojavi lobi za ukidanje državnosti BiH.

Kao kompromis za Tursku, doći će do političkog ujedinjenja Albanije, koja pored Kosova, može da dobije i zapadne delove Makedonije, što je više nego verovatno, jer podaci pokazuju da u tom delu živi oko 30 odstoAlbanaca, prenose ruski sajtovi pisanje lista “Ekspres”.

Geografske granice može da proširi Mađarska, koja može da povrati deo rumunske Transilvanije, kao i Severni Banat u Vojvodini u Srbiji. Za gubitak Transilvanije, Rumunija može da dobije ne samo Moldaviju, nego i teritoriju južnog dela Odeske oblasti.

Stručnjaci dodaju da će Belorusija nestati odnosno stopiti se u Rusiju, kao i delovi baltičkih država i Ukrajine. Poljska bi mogla da izgubi svoje severoistočne oblasti.

Velike teritorijalne promene počeće u Britaniji, gde će Škotska već ove 2013. godine proglasiti nezavisnost na referendumu, što će predstavljati inicijalnu kapislu za ujedinjenje Irske.

Ozbiljne promene slede u Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, pa će Katalonci i Baski proglasiti nezavisnost od Španije, što će imati posledice u susednoj Francuskoj, gde će poćeti “raspad multikulturalizma”.Ruski stručnjaci upozoravaju da će na jugu francuske nastati islamska država, a oblast Loren će se priključiti Nemačkoj. Raspašće se i Belgija, a Flamanci će se priključiti Holandiji, dok će se Italija raspasti na bogati sever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost.

Kao zaključak, eksperti ističu da ne treba ozbiljno shvatati ove teritorijalne promene, do kojih može doći samo ako se podudari veliki broj faktora.