Došla na pregled u Beograd: Nestala Muamera Šaćirović iz Novog Pazara, majka četvoro djece

0
SHARE

Brat nestale Muamere Š. iz Novog Pazara oglasio se posle napisa u medijima da je ona nestala i saopštio da je u toku potraga za njegovom sestrom, majkom četvoro dece.

Brat nestale je saopštio i da je ona locirana.

– Locirana je, jer ipak sad ide malo drugačiji sistem, ne može da bude otvoreno. Ništa ne mogu konačno tako da kažem, samo su mi rekli da će u toku dana sve biti rešeno – rekao je pomalo konfuzno Muamerin brat za Telegraf dodajući da će sve biti rešeno u toku današnjeg dana.

Podsetimo, Muameri se gubi svaki trag od subote, kad je autobusom iz Novog Pazara došla u Beograd na, kako je rečeno, zakazani bolnički pregled.

– Ima sad informacija o njenom nestanku, možemo polako da povučemo sve. Važno je bilo da ustanu državne ustanove, nemamo potrebe da idemo dalje – rekao je pomalo konfuznu rečenicu muškarac koji se predstavio kao Muamerin brat.

Na pitanje da li je pronađena, on je odgovorio:

– Locirana je, jer ipak sad ide malo drugačiji sistem, ne može da bude otvoreno. Ništa ne mogu konačno tako da kažem, samo su mi rekli da će u toku dana sve biti rešeno – naveo je muškarac koji se predstavio kao brat nestale Pazarke.

– Nama je prijavljen nestanak – potvrđeno je u MUP, a kako se nezvanično saznaje Muamera je navodno pobegla, ali njena trenutna lokacija nije još otkrivena.

(Kurir.rs/Telegraf)