Edova supruga Zilha napustila kuću i otišla sa decom: Fetićevi sugrađani kivni na njega zbog Dragane Mitar, otkrili sve što znaju!

0
SHARE

NOVI PAZAR – Edis Fetić dolazi iz Novog Pazara, a njegovi sugrađani nisu zadovoljni što je sa Draganom Mitar.

Reporter je razgovarao sa Edisovim prijateljima, ali i sa njegovim sugrađanima, dok su njegovi roditelji i supruga Zilha odbili da javno govore.

– To je naš prijatelj iz detinjstva, momak koji je na mestu, njega ceo grad zna – rekao je jedan Edov prijatelj.

Ana Korać progovorila o ulasku u “Zadrugu 3”: Evo kako će se postaviti prema Dalili i Dejanu kada uđe u rijaliti!

Komšija njegovih roditelja istakao je da su oni sjajni ljudi i dobra i kulturna porodica, ali je dodao da Edovu suprugu već dugo nije video u toj kući.

– Odlični ljudi, dobra porodica, sve je u redu. Ženu nisam video već neko vreme – rekao je komšija, a onda je Edov prijatelj otkrio gde je zapravo njegova supruga.

– Ona se u poslednje vreme sklonila, živi u stanu sa decom, a ovde su mu roditelji. Njegova žena je veliki lav, veliki borac, velika žena – rekli su prijatelji ovog zadrugara.

Edo u Novom Pazaru poseduje teniske terene i bazene, koji rade leti, dok tokom zime ima balon hale. S druge strane, Edisovi sugrađani nisu tako oduševljeni njegovim ponašanjem u Beloj kući, kao njegovi prijatelji.

– Bruka porodicu i ženu i decu, tamo je sa ljubavnicom. Meni se ne sviđa – rekla je jedna gospođa.

– Ona nije ni blizu njegovoj supruzi – naveo je jedan Edov sugrađanin.

Fetićev prijatelj je uveren da Vlada Tomović sve radi zbog rijalitija, te je istakao da Draganin sin obožava Edisa.

– Vlada je igrač, on je čuo da Draganu neko čeka, pa se zato navodno zaljubio u Draganu. Ovaj mali njen voli Edisa, zove ga “Tata Edis”, rekao je prijatelj ovog zadrugara.


Kurir