Ekskluzivno – Alnesa Papić iz Sjenice čiji je suprug brutalno ubijen, prvi put otvoreno o zločinu, ljubavnici i njenom mužu

0
SHARE

Alnesa Papić (29) posle četiri i po meseca od ubistva Anela odlučila da progovori.
Alnesa Papić (29), supruga Anela Papića (33) za čije su brutalno ubistvo 23. juna u Sjenici osumnjičeni supružnici Mubera (32) i Senad Muhović (34), prvi put za medije priča o kobnom danu, životu sa pokojnim suprugom, njegovim prevarama, ali i svojoj ljubavi prema njemu i deci

U ekskluzivnoj ispovesti za BKTVNews, Alnesa kaže da je Anel tog jutra iz kuće otišao u majici, šorcu i papučama, bez oružja.

“Meni je rekao da ide do grada, da se podšiša, ali on je znao gde ide i sa kim treba da se vidi. Ja mislim da ga je Senad zvao, da je saznao da ga žena vara sa mojim mužem. Možda je i ona, Mubera “namestila” poziv, poruku… Ali moj suprug je na sastanak sa Senadom otišao bez ikakvog oružja, znači da nije imao nameru da ulazi u sukob sa njim, da nije hteo ni da se svađa, a izgubio je život. Na najbrutalniji način. Ako je Senad saznao da ga supruga vara, mogao je da se razvede od nje, a ne da ubije mog muža”, priča Alnesa.

“Ja sam znala da je Anel u vezi sa Muberom. Prevario me je, možda i milion puta, ali ja sam njega volela i sad ga volim. On nikad nije hteo da priča o njoj sa mnom, ali je meni pružao sve, ljubav, pažnju, obožavao je naše dve ćerke. Bila sam sigurna da nas nikad neće ostaviti. Kad je ubijen, srušio mi se ceo svet”, priča Alnesa.

Kaže i da je njen suprug bio veliki radnik, poštovan.

“Trgovao je stokom, odavde do Novog Sada. Svi su ga voleli i poštovali. Naše ćerke su ga obožavale, i obe liče na njega. Na mene nemaju ništa. Zato mi je teško, što je tako veliki čovek ubijen, nema ga više. I Anelovim roditeljima je teško, majci pogotovo. I našim ćerkama. Mlađa, koja ima tri godine ga pominje svaki dan, a starija koja je sad prvi razred samo ćuti, i ne voli da se priča o Anelu”, kaže Alnesa.

Za Muberu kaže da je sigurna da nije želela da se uda za Anela.

“Nije ona htela da mi preotme muža. Ona je imala i muža i decu, ali je očigledno da svog supruga nije volela. Ja svog jesam, i sve ove godine sam mu bila verna. I sad sam, posle njegove smrti ostala u njegovoj kući, sa njegovim roditeljima. Gde bih ja sada, ovde je moj život, a i kad bih otišla i odvela decu, to bi bio strašan udarac za Anelove roditelje”, kaže Alnesa.

Anel je ubijen 23. juna, a njegovo telo nađeno je dan kasnije, u šumi, u kojoj se, kako se ispostavilo često ranije sastajao sa Muberom.

Ubijen je sa 27 udaraca drvetom, a njegovo telo je potom delimično spaljeno. U momentu kada je nagorelo telo pronašao njegov otac Ahmo, Mubera i Senad su sa svoje dvoje dece već pobegli iz Srbije. Kako se ispostavilo, otišli su za Nemačku gde je Senad prethodnih godina radio. Navodno je dan pre zločina, Senad došao u Sjenicu, kako bi za Nemačku poveo i ženu i decu, ali je tada saznao da ga Mubera vara. Usledio je zločin kakav Sjenica ne pamti.

Senad i Mubera su sa decom u bekstvu proveli skoro dve nedelje, a u Sjenicu su se vratili nakon konsultacija sa advokatom.

Odmah po povratku su uhapšeni i od tada se nalaze u pritvoru u Novom Pazaru.

Dokazi koji su do tada prikupljeni ukazuju da su i Senad i Mubera učestvovali u ubistvu, zbog čega je protiv oboje podneta krivična prijava.

“Istraga protiv njih se još vodi, ostalo je da se sasluša još nekoliko svedoka, nakon čega će biti doneta odluka o podizanju optužnice”, kažu u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru.

O eventualnom sklapanju nagodne sa tužilaštvom, po kome bi jedno od supružnika priznalo krivicu, u tužilaštu nisu hteli da govore.

Anelov otac, Ahmo za BKTVNews kaže da je on dao izjavu i u policiji i u tužilaštvu.

“Ja sam odavno dao izjave. Ne znam koga još treba da saslušaju, ne znam šta se dešava. Nas niko ni o čemu ne obaveštava. Samo čekamo da vidimo šta će biti, ali znam jedno, da mog sina više nema”, kaže Ahmo.

Izvor: BKTVNews/T.M.S.