(FOTO: EKSPLICITNE SCENE 18+) Predsednik opštine Sjenica u vreloj SEKS AKCIJI sa plavokosom službenicom!

0
SHARE

Porno-skandal trese Sjenicu! Predsednik opštine, dugogodišnji političar i funkcioner Hazbo Mujović (55) snimao se tokom seksa sa plavokosom ženom, inače opštinskom službenicom.

Na snimku se sve jasno i eksplicitno vidi, a kroz kadar u nekoliko navrata prolazi kao od majke rođen Mujović, kom se jasno vidi lice, baš kao i polni organ spreman za akciju. Nešto kasnije, kamera snima seks sa službenicom od početka do kraja.

Mada se jasno vidi njegovo lice, Mujović za naš list iznosi drugačiju verziju.

  • Ne učestvujem u tome, to su lažirani snimci. To me ne zanima, radite s tim šta god hoćete. Ja radim svoj posao i ništa drugo me ne interesuje. Uostalom, malo reklame ne škodi – nije bio previše rečit Hazbo.
  • Ovo nije prvi seks-skandal u kojem se našao čelnik Sjenice. Naime, pre četiri godine obelodanjeni su telefonski razgovori sa njegovom navodnom ljubavnicom. On je i tada tvrdio da mu je afera podmetnuta, da su snimci lažirani i da on ne koristi lascivni rečnik. Usledili su novi skandali druge vrste, pa je Mujović optuživan za malverzacije s novcem, zbog čega je krajem aprila 2018. jednoglasno smenjen sa funkcije predsednika SDA u Sjenici, kao i sa mesta predsednika opštine.
  • Kako je tada pisao Sandžak pres, Mujović je smenjen pod udarom afera u kojima se našao i nedoličnog ponašanja. Međutim, on je ubrzo vraćen u fotelju predsednika opštine Sjenica, u kojoj sedi i danas.
  • Izvor: Republika.rs