(FOTO/VIDEO) PORODICA IZ PAKLA! DEVOJKU TERALI NA SEKS SA TROJICOM – namamili je u kuću pričom kako će joj “dati krov nag glavom”!

0
SHARE

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila devojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike – prigušena svetla, mermer, crvene zavese, francuski krevet i desetine boca alkohola

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali devojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno.

Uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

Jasmina je bila mozak operacije i ubedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac – rekao je Kurirov dobro izvor.

Prema njegovim rečima, prostorije u kojima je devojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

MUP RS

Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasveta, roze zavese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika – navodi izvor.

MUP RS

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi svoje makroe – rekao je sagovornik.