Grobar nožem izbo Deliju: Krvav epilog tuče navijača u Karađorđevom parku

0
SHARE

Nažalost, u tuči navijača korišćeno je i hladno oružje, pa je bilo i težih povreda

Bilo je oko 30 navijača, a na obe strane su letele baklje i razni predmeti. Za tuču su se koristili i kaiševi, ali nažalost, i noževi. Jedan 23-godišnji navijač Crvene zvezde, teže je povređen, pošto je uboden nožem u debelo meso.

Policija je ekspresno reagovala posle tuče i usledila je velika racija i jurnjava oko Hrama Svetog Save i okolnim ulicama. Pojedini navijači su upadali i u obližnje kafiće, ne bi li se sakrili od policije, koja je upadala i vršila raciju tih mesta.

Nakon tuče je bilo još navijača sa lakšim povredama, a policija je uhapsila pet navijača Zvezde i jednog navijača Partizana, za koa se sumnja da je uboo 23-godišnjeg Deliju.

Podsetimo, pre manje od godinu dana, na skoro istom mestu viđena je velika tuča navijača večitih rivala. Tada su Navijači Zvezde naoružani motkama napali Grobare, koji su pripremali šampionsku bakljadu ispred Hrama. Očigledno je ovo sada bio neki vid osvete navijača Partizana.

Pogledajte kako je to izgledalo tada:

 

http://www.telegraf.rs/sport/navijaci/2942004-grobar-nozem-izbo-deliju-krvav-epilog-tuce-navijaca-u-karadjordjevom-parku