GVOZDEN NIKOLIĆ KAO SULJEMAN UGLJANIN

0
SHARE

Ovih dana, „plač i jauk“ Gvozdena Nikolića, na njegovom portalu Glas zapadne Srbije zbog nedobijenih sredstava od strane lokalne samouprave Prijepolje, neodoljivo podsjeća na „plač“ Sulejmana Ugljanina.

Ono što veže ovu dvojicu naizgled nepovezivih likova jeste njihova „borba“ protiv vlasti u trenutku kada izgube novce koje su ranije dobijali.
Sulejman Ugljanin godinama plače zbog izgubljene ministarske fotelje, i od tada pa do danas on poziva sve od plavih šljemova do NATO pakta na Srbiju.

Gvozden Nikolić, raniji miljenik Opštinskih vlasti u Prijepolju, ovih dana vodi prljavu kampanju protiv Opštinskih vlasti u Prijepolju, ali i pojedinačno protiv ljudi koji su bili u komisiji za dodjelu sredstava medijima od strane Opštine Prijepolje, koji opet nisu dodijelili sredstva njegovom portalu.

Gvozden Nikolić je inače poznat kao novinar koji ucjenjuje kako vlast vlast tako i pojedince sa raznim objavama, kako bi ostvario neke svoje jeftine interese. Jedan od takvih objavljujemo.

I kao sto je predsjednik Vučić poručio Ugljaninu “džaba praviš probleme, za tebe fotelje nema” i lokalna vlast u Prijepolju očigledno poručuju Gvozdenu Nikoliću “džaba sve intrige i laži, para za reketaše i ucenjivanje nema!”