Horor: U jednoj sekundi izbrisani životi oca, majke, bebe i 2-godišnje kćerke

0
SHARE

Nijemci ne pamte ovakvu tragediju na cestama – u samo jednoj sekundi jedan kamion s lica zemlje izbrisao je cijelu jednu mladu peteročlanu porodicu.

Ovo je epilog saobraćjnae nesreće koja se jučer oko 12.40 sati desila na regionalnoj cesti 361 u pokrajini Baden-Württemberg.

Do nesreće je došlo kada je kamion sa smećem izlazio iz industrijske zone Wolfsberg. Zbog još uvijek neutvrđenog tehničkog kvara 26-tonski kamion se prevrnuo na putnički automobil koji je prolazio pored njega!

Pomenuta poroica iz okruga Constance koja se vraćala s izleta me sluteći da će im tako lijepo priveden dan biti i posljednji u životu – od dječačića rođenog prije samo nekoliko sedmica, njegove dvogodišnje sestre, njihove mame i tate od 25 i 22 godine te majčine sestre, 17-godišnje tinejdžerice. 

Svjedoci tvrde da ovakav prizor nikada nisu vidjeli. U jednoj sekundi automobil je za cijelu porodicu čiji identitet još nije objavljen, postao prava  grobnica.   Kako tvrde svjedoci, kamion je naglo  ubrzao u zavoju, prevrnuo se te udario u automobil. Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su ozlijeđeni, a vozač je u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.