“IMAM SVOJU DECU, ŽELIM DA BUDEM SA NJIMA” Dragana ispirala mozak Edu u Rajskom vrtu, on nije želeo ni da je pogleda, pa RASKINUO sa njom! (VIDEO)

0
SHARE

Dragana Mitar je uspela da pronađe Edisa Fetića nakon žestoke svađe koju su imali u toaletu. Edo se sakrio u Rajskom vrtu, a Mitrova je odmah skočila na njega kada ga je ugledala i krenula da ga nagovara da priča sa njom.

Pogledaj me samo, molim te… Šta si ti meni sve uradio… Kako da se sklonim? Hoću da me pogledaš u oči – zamerala je Mitrova.

Neću – odgovorio je Edo.

Dokle ćeš se folirati i glumatati? – nastavila je Dragana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nisi bila tu kad je trebalo. Ne želim da te povređujem i govorim ti neke stvari koje ne mislim, zato me pusti – odgovorio joj je Fetić, ali je Dragana nastavljalja da ga moli.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nije to to što sam ja očekivao i to je to. Sviranje k*rcu, povređujem ljude kojima je stalo do mene. Bolje je ovako. I tebi da olakšam, da te ne kanalim. Biću ovde. Ne želim sebi da napravim problem i tebi. Ti si dobra za sve ostale, a najgora za sebe i ljude koji su spremni da poginu za tebe. Ne želim da ti budem sr*nje. Imam svoju decu, želim da budem sa njima – nastavio je Edo.

Au, j*bote šta mi reče čovek, da bira između svoje dece i mene. Ti ćeš izaći ovavde, pa ćeš biti sa svojom decom, ne sekiraj se – govorila je uplakana Dragana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.