JEZIVA KAFANSKA TUČA, KRAGUJEVČANIN BIJE KAKO STIGNE: Lete stolovi i stolice, sevaju pesnice… Kad su oborili čoveka na pod počeli su KRVNIČKI DA GA UDARAJU! (Uznemirujući snimak)

0
SHARE

U jezivoj tuči koja se dogodila pre nekoliko meseci u delu Novog Beograda dvojica muškaraca su povređena pošto su ih napale tri osobe! Kurir je došao u posed ovog dramatičnog snimka na kom se vidi jezivi kafanski obračun. Glavnu “ulogu” u ovom obračunu ima jedan Kragujevčanin koji je nokautorao čoveka.

 

Na video-zapisu se vidi kako se raspravljaju dvojica muškaraca, posle čega jedan zadaje udarac i tuča počinje. Na strani muškarca koji je započeo makljažu “uletela” su još dvojica njegovih prijatelja koji nemilosrdno tuku čoveka starog oko 60 godina. Pošto su ga savladali i oborili na zemlju, počeli su da ga tuku stolicama, dok ga jedam i šutira.

 

Pre toga jedan od njih oborio je i drugara čoveka koji je izvukao deblji kraj, kome su kasnije zadali još nekoliko udaraca…

 

Kako Kurir saznaje, dvojica napadača, Racip S. i Adrian F. su uhapšeni i osuđeni na godinu dana.

 

Kurir je kontaktirao advokata Nikolu Dumnića, koji je bio branilac jednog od osuđenih aktera tuče. On navodi da se ošteceni sa snimka u sudskom postupku nisu pridružili krivičnom gonjenju osumnjičenih kao i da su oni, kako kaže, zapravo i izazvali tuču.

 

– Tuču su izazvali oštećeni, pošto su na nacionalnoj i seksualnoj osnovi vređali devojčicu koja je bila u društvu osuđenih. U tom smislu izrečena kazna je adekvatna postupku mog branjenika, koje svakako ne opravdavam. A verovatno je uznemiravanje devojčice i vređanje na nacionalnoj osnovi razlog zašto se nisu pridružili gonjenju niti su istakli odštetni zahtev – objašnjava Dumnić za Kurir šta je prethodilo kafanskoj tuči.

 

(Kurir.rs)

 

Pogledajte dramatičan video zapis

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

NE PROPUSTITE