JOŠ JEDNA LAŽ – Bačevac: Asfaltirali smo 400 ulica – Novi Pazar ima ukupno manje od 200 ulica 16 KOMENTARA 17. Maj 2018 – Zahvaljujući politici SDP-a i Rasima Ljajića i politici sadašnje vlade, u Novom Pazaru je uradjeno preko 400 ulica a počelo se i sa radovima na obilaznici oko Novog Pazara – rekao je izmedju ostalog tokom svog obraćanja u Skupštini Srbije narodni poslanik SDP-a Muamer Bačevac. Priča da Novi Pazar ima 400 ulica možda je mogla da prođe u Beogradu, ali oni koji žive u Novom Pazaru znaju da taj grad ima upola manje ulica. U vrijeme dolaska na vlast SDP-a bilo je oko 30% neasfaltiranih ulica u Novom Pazaru, tj. oko 60 ulica. Tako da priča Bačevca pada u vodu, i ovog puta on je govorio neistinu kao i nebrojano puta do sada.

0
SHARE

<style=margin-bottom: -100px;=”” “=”” cellpadding=”0″ cellspacing=”0″>

17. Maj 2018

– Zahvaljujući politici SDP-a i Rasima Ljajića i politici sadašnje vlade, u Novom Pazaru je uradjeno preko 400 ulica a počelo se i sa radovima na obilaznici oko Novog Pazara – rekao je izmedju ostalog tokom svog obraćanja u Skupštini Srbije narodni poslanik SDP-a Muamer Bačevac.

Priča da Novi Pazar ima 400 ulica možda je mogla da prođe u Beogradu, ali oni koji žive u Novom Pazaru znaju da taj grad ima upola manje ulica. U vrijeme dolaska na vlast SDP-a bilo je oko 30% neasfaltiranih ulica u Novom Pazaru, tj. oko 60 ulica. Tako da priča Bačevca pada u vodu, i ovog puta on je govorio neistinu kao i nebrojano puta do sada.

</style=margin-bottom:>