KAKO IZGLEDA KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA

0
SHARE

Finax purchase usa

go

Iako se mi većim delom ne slažemo sa tom izjavom, moramo priznati da se neki sportisti razlikuju od drugih i poseduju urođeni talenat koji im je svakako bio od pomoći kada su gradili svoju karijeru. Naravno, uz sjajne karijere ide i veliko bogatstvo – ugovori vredni više stotina miliona dolara se potpisuju svakodnevno!

Samim tim, bogati i uspešni sportisti su u mogućnosti da sebi i svojim bližnjima priušte praktično šta god požele – kuću, stan, automobil, jahtu, putovanja… Sportske zvezde sa A liste žive u neverovatnim vilama, u kakve mnogi od nas neće u životu kročiti i često preteruju sa svojim zahtevima i kupovinama. Ipak, na kraju krajeva, novac koji su zaradili je njihov i sa njim mogu da rade šta god požele.

Mi vam danas pričamo o vili švedskog reprezentativca, Zlatana Ibrahimovića. Njegovo bogatstvo trenutno je procenjeno na 114 miliona dolara, tako da on definitivno spada u grupu profesionalnih sportista koji sebi mogu priuštiti šta god požele. Tokom prošle godine, on je zaradio čak 34 miliona dolara!

Kako saznajemo, zvezda Manchester United tima navodno iznajmljuje vrhunsku vilu sa šest spavaćih soba u Češiru, nakon što se prebacio u ovaj tim. On je do skoro boravio u hotelu u Mančesteru, ali se sada odlučio da pređe u velelepnu vilu, koja ga na mesečnom nivou košta 20.000 €.

Ibrahimović zarađuje oko 250.000 € nedeljno u Manchester Unitedu, tako da iznajmljivanje ove vile nije tako veliki trošak za njega.

Šta je Ibrahimović rekao o svojim automobilima, pogledajte  go OVDE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here