KRAJ KARIJERE DARKA LAZIĆA Ljekari očajnim roditeljima saopćili najgore vijesti

0
SHARE

Roditelji pjevača Darka Lazića Milan i Branka ne mogu da sakriju očaj zbog finansijskih problema sa kojima su se zajedno sa sinom susreli nakon stravičnog udesa koji je folker doživio 23. oktobra.

Kako javljaju srbijanski mediji, Lazićevi roditelji su se požalili prijateljima i rodbini da strahuju da će Darko ostati bogalj jer će njegov oporavak neminovno biti papreno skup.

– Milan i Branka ne spavaju noćima jer ne znaju od kojeg novca će Darko finansirati svoj oporavak. Oni su napravili računicu i shvatili da će mu za banje i medicinske tretmane trebati nekoliko stotina hiljada eura. Požalili su se rodbini da strahuju da će Darko ostati bogalj jer ne znaju od kojeg novca će platiti neophodne medicinske poduhvate koji ga čekaju – otkriva izvor blizak porodici Lazić i konstatuje da Darkove roditelje najviše muči to što on sigurno neće moći da pjeva nakon što napusti bolničko liječenje.

– Darko je zasad završio muzičku karijeru jer mu je oštećeno plućno krilo, zbog čega ne može normalno da diše. Takođe, poslije operacije butne kosti on neće moći dugo da stoji, zbog čega je sigurno završio sa nastupima, koji su mu bili izvor prihoda. Milana i Branku to najviše i muči jer su svjesni da ih tek očekuje pakao iz kojeg ne vide izlaz – uvjerava izvor i dodaje da su Lazići od kada je Darko doživio udes već potrošili nekoliko hiljada eura.

Darkovi roditelji su do sada na njegovo liječenje potrošili nekoliko hiljada eura jer on nema zdravstveno osiguranje. Njegov premještaj u apartman u KBC Zemun je takođe vrlo skup, a Milan i Branka su očajni jer nemaju ušteđevinu, kao ni Darko, koji je u velikim dugovima. Crne misli su ih obuzele i mole boga da posljedice od udesa Darku ne ostanu za cijeli život – tvrdi izvor i zaključuje da Lazićevi roditelji razmatraju više opcija kako bi pomogli sinu da prebrodi situaciju u kojoj se našao.

Milan i Branka su prijateljima ispričali da im svašta pada na pamet da bi došli do novca. Razmišljaju da se zaduže ili prodaju nešto od imovine. Međutim, teško im je da se odluče za takav korak jer nisu zaposleni i osnovni prihod od kojeg su živjeli bila ima je Darkova zarada – zaključuje izvor.