KRAJ, RONALDO IZAZVAO ZEMLJOTRES Real PRIHVATIO astronomsku cifru, Kristijano postaje novi igrač JUVENTUSA!

0
SHARE

Izgleda da je najveća letnja sapunica prelaznog roka završena, Kristijano Ronaldo postaje novi igrač Juventusa.

SP_RTD_Slavlje_pa_tuga_Japanaca_sport_blic_safe

Kako prenose španski mediji između ostalih “Marka” i “As”, koji su najuticajniji u državi i retko kada greše, Real Madrid je prihvatio ponudu vrednu 100 miliona evra, a Potrugalac će da zaduži opremu “stare dame”.

Kristijano RonaldoFOTO: TANJUG/AP
Kristijano Ronaldo

Nakon ispadanja njegove reprezentacije sa Svetskog prvenstva porazom od Urugvaja (1:2) Ronaldo je očigledno odlučio da završnicu Mundijala bar na neko vreme stavi u drugi plan. Dugo je trajala jedna od najdužih transfer saga. Nakon finala Lige šampiona, protiv Liverpula (3:1) i treće uzastopne titule prvaka Evrope, najbolji fudbaler na planeti negovestio je svojim izjavama da je došao kraj ljubavi sa Madriđanima. Kako je ove godine proslavio 33. rođendan, Kristijano je odlučio da je vreme za promenu, a Juventus se pojavio kao idealna destinacija za nastavak, a možda i okončanje karijere. Navodno mu je ponuđen ugovor na četiri godine vredan 120 miliona evropskih novčanica (30 miliona po sezoni).

Kristijano Ronaldo, Edison KavaniFOTO: TANJUG/AP
Kristijano Ronaldo, Edison Kavani

Juventus će ovim poslom da dobije ogromno pojačanje. Očigledno da su čelnici prvaka Italije odlučni da konačno pokore Evropu i osvoje Ligu šampiona. Podsetimo, naš Sergej Milinković-Savić takođe se pominje kao jedna od opcija, a Srbin bi eventualnim transferom u redove “stare dame” za saigrača imao najboljeg na svetu.