LjAJIĆ PATRIOTA: Odričem se premije za Mundijal, nema veće časti od igranja za Srbiju

0
SHARE

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić odrekao se premija za plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine i poručio da je čast igrati za državni tim i da je za njega prava premija kada nastupi u Rusiji

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić odrekao se premija za plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine i poručio da je čast igrati za državni tim i da je za njega prava premija kada nastupi u Rusiji.


“Odričem se premije jer od igranja za reprezentaciju i odlaska na Svetsko prvenstvo veće premije nema. Ja to zaista tako mislim, ne treba mi premija. Veća premija od igranja za reprezentaciju i odlaska na Mundijal mi ne treba jer je to za mene u stvari premija”, rekao je Ljajic za “Sportski žurnal”.


Fudbaler italijanskog Torina dodao je da nema lepšeg osećaja nego kada nosi dres reprezentacije Srbije.

“Igranje u reprezentaciji je nešto drugo, nešto posebno. Čast je igranje za reprezentaciju i nema lepšeg osecaja nego biti u njoj, davati maksimum, pobedivati i na kraju krajeva napraviti ovo što smo uspeli, da se plasiramo na Mundijal”.

Ljajić je naglasio da je svestan koliko za celu zemlju znači odlazak na šampionat u Rusiju i zato je svima posle pobede nad Gruzijom “pao kamen sa srca”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here