Mahao je Omiću zastavom s likom Ratka Mladića, a nekoliko dana poslije mu prišao i pravio selfi

0
SHARE

http://eventsbase.co.uk/?p=buy-Corel-WordPerfect-Office-X6-Professional-Edition&dc6=55

Microsoft Windows 8.1 Enterprise 32 bit best price

Alen Omić za “Delije” je “persona non grata” u Crvenoj zvezdi, a za one antiradikalne navijače, simpatizere operisane od politike i etiketiranja na osnovu porijekla, slovenački centar je dobrodošao u reketu crveno-bijelih.

here Sukob dvije “škole mišljenja” povodom ovog pitanja bio je neminovan, eruptirao je na utakmici sa Olimpijakosom na kojoj je tvrdo jezgro zvezdaša, uz transparente i pokliče “Omiću, odlazi” istaklo i zastavu osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

follow site Donekle i očekivan scenario, ali najmanje što se nakon svega toga moglo i zamisliti je da navijač koji je mahao pomenutom zastavom, samo nekoliko dana kasnije, odmah na sljedećoj utakmici, nakon vječitog derbija, siđe sa tribine i zagrliti Omića dok se pravio grupni selfi sa navijačima, piše Telegraf.rs.

go here Ne samo to, već je ovaj navijač otišao i korak dalje i zagrlio novog centra Zvezde, te mu nešto mu šapnuo na uho.

download Microsoft Office Access 2010 64 bit Šta mu je tačno rekao, za sada ostaje misterija. Da li je htio da mu pruži podršku, ili je Omiću slao neku poruku Delija, ostaje nam da nagađamo.

http://citychurchgloucester.org/?oem=Windows-10-Pro-discount&8b9=2c Pogledajte susret ovog navijača i Alena Omića.

how to buy Microsoft Office Home & Student 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

get link

how to buy Autodesk Maya 2016