MILAN ILIĆ POTRESAO JAVNOST! Spreman sam ponovo ratovati za Srpsku, je*em li vam majku Tursku!

0
SHARE

Milan Ilić (42) u porukama na našoj Facebook stranici ostavio je strašnu prijetnju po sigurnost BiH. Svakodnevno u komentarima ispod objavljenih članaka na našoj Facebook stranici vodi se destruktivan dijalog te primamo niz pogrdnih komentara…

Mi, kao medij, prenosimo riječi naših i političara iz regiona, te na koje mi ne možemo uticati. Ovim putem molimo naše čitaoce da se suzdrže komentara koji su puni mržnje, te koji su upućeni nama koji samo obavljamo našu dužnost. Mržnju, gnijev i nezadovoljstvo trebamo uputiti na prave adrese, a ako se i desi da narod bude solidaran – obećavamo da ćemo biti prvi koji će isti taj narod podržati.

U nastavku pročitajte riječi pomenutog Milana Ilića iz Zvornika…

“Dosta mi je ratohuškaške retorike koja dolazi iz Sarajeva ili bolje da kažem iz “Teherana”. Ne pričajte mi o nacionalnoj, religijskoj ili bilo kojoj drugoj solidarnosti u glavnom gradu ove tzv. države BiH. Ne se*ite! Kakva solidarnost?! Kakva religija, vjera, pi*da materina?! Sarajevo nikadanije bilo niti će ikada biti grad Bošnjaka, Srba, Hrvata i drugi… Nikad!

Sa vama Turcima ne može se živjeti! Da zlo bude veće, vi Turci ne znate gdje vam je mjesto! Ne znate da su Srbi superiorniji, svemogući i izabrani narod koji će vama Turcima pokazati gdje vam je mjesto… ponovo.

Sjećam se kako ste jaukali i pomoć od Amerike tražili kada smo ulazili, klali i u naš posjedi vratili srpsku Srebrenicu. Jaukat ćete ponovo, više nego ikada, je*em li vam majku tursku.”

Mi smo se na ove riječi zgrozili. Nismo mogli vjerovati da u jednom čovjeku može postojati ovoliko mržnje. Ne možemo vjerovati da jedan čovjek može živjeti s ovoliko mržnje. Ni u kojem slučajno NE ŽELIMO rat. Ko bude rat želio – dabogda mu rat u kući bio.