Mlada majka u samodbrani razbila glavu mužu TUČKOM ZA MESO dok je držala bebu u naručju

0
SHARE

tijana jevtic borca_260718_RAS foto MIlan Ilic01

Milanu R. (28) određena je zabrana prilaska nevenčanoj supruzi T. J. (20), nakon što ju je, prekjuče u stanu u Borči, dok je u naručju držala tromesečnu bebu, maltretirao, a ona ga, u samoodbrani, tučkom za meso udarila u glavu.

Prema saznanjima “Blica” Milan R. je prekjuče pijan došao u stan u Ulici Prvog maja, gde je T. S. bila sa njihovom tromesečnom bebom. Dok je mlada žena držala u naručju bebu, Milan R. je počeo da viče na nju, navodno zbog nekih poruka koje je dobila, a koje su prema njegovom tumačenju bile sumnjive.

Ne obazirući se na to što je u naručju njegove nevenčane supruge beba, Milan R. je navodno počeo da je gura. Mlada žena je pokušala da mu se odupre, i u tom komešanju stigli su do kuhinje. Prilikom guranja, popadalo je posuđe, a onda je T. S, iako je i dalje držala bebu, uspela da sa police uzme tučak za mesom.

Devojka je, navodno, reagovala instiktivno i Milana R. tučkom udarila po glavi.

Da li od siline udarca ili od alkohola Milan R. je pao i odmah zaspao, a T. J. je pozvala Hitnu pomoć zbog ogrebotina koje je zadobila. Hitna pomoć je Milana R. u besvesnom stanju prevezla na Vojnomedicinsku akademiju, gde su lekari konstatovali da ima lake povrede glave.

FOTO: G. SRDANOV / RAS SRBIJA

Obaveštena je i policija, i tada je T. J. u razgovoru otkrila šta se sve zaista dešavalo u njihovom stanu, pa je Milanu R. određena mera zabrana prilaska nevenčanoj supruzi.

“Blic” je juče posetio zgradu gde stanuju mladi supružnici i u hodniku smo zatekli T. J. Bila je vidno uznemirena kada je saznala da mediji znaju o incidentu između nje i nevenčanog supruga i najavila tužbu ukoliko se njena fotografija pojavi u novinama ili na sajtovima.

– To što se desilo ne treba vas da zanima – povišenim tonom kazala je T. J, koja je sa jednim muškarcem, iznosila stvari i pakovala ih u kombi firme za pranje tepiha.

Neraspoložene komšije

Stanari zgrade takođe nisu bili raspoloženi za bilo kakvu priču jer, kako su naglasili, zaista ne znaju šta se desilo u domu mladih supružnika, kao ni da li je ranije bilo incidenata ili nesuglasica među njima.

– Stanari su se uselili tek pre godinu dana i pitanje koliko se poznaju – bio je kratak kometar žitelja ove ulice u Borči.