Morbidni dnevnik pedofila koji je silovao 200 dece: Na stranicama je do detalja opisao svoje bolesne misli i šta je radio mališanima! (FOTO)

0
SHARE

Opet sam izvukao devojčicu iz učionice pa smo se “igrali”. Isprva nije htela ali se posle predomislila”

Tridesetogodišnji profesor i pedofil Kristijan Ričard Hakle osuđen je prošle godine na 22 doživotne robije, nakon što je priznao da je zlostavljao decu starosti od šest meseci do 12 godina u periodu od 2006. do 2014. godine.

Veruje se da je Hakle seksualno iskoristio 200 dece iz siromašnih porodica u Kuala Lumpuru. On se predstavljao kao hrišćanski misionar i prvi put je posetio Maleziju kad je imao 18 ili 19 godina, a tokom istrage otkriven je i dnevnik ovog “putujućeg pedofila” gde je opisivao svoje bolesne misli i radnje.

Danas sam imao nedeljni čas sa decom. Jako su me dobro prihvatili kao velikog drugara, a čak sam dobio i poljubac od jedne devojčice”.

Imao sam priliku da odsednem kod lokalnog pastora i upoznao sam i družio se sa njegovim dečacima sinovima”.

Opet sam izvukao devojčicu iz učionice, pa smo se “igrali”. Isprva nije htela, ali se posle predomislila”, samo su neke od rečenica iz sumornog dnevnika.

U svom pisanju dnevnika nesmotreno je priznao i da je deci često davao alkohol kako bi ih ošamutio i opustio pred dodirivanje.

Osobe koje su ga upoznale i sa kojima je radio kao profesor opisuju ga kao “osobu od koje su se ježili i sa kojom definitivno nešto nije bilo u redu”.

– Uvek je bio neuredan i prljav ali uvek čak i previše ljubazan i uslužan. Mislili smo da baš voli decu i svoj posao profesora, a sada je jasno zašto sam uvek mislio da sa njim nešto nije bilo u redu, samo nisam znao šta – priznao je jedan od Hakleovih saradnika.

Ovog, za sada najgoreg pedofila u istoriji Britanije, otkrila je novinarka BBC-a Brona Munro kada je radila na jednoj svojoj priči o pedofiliji u Maleziji i Aziji, piše Dejli mejl.

Nakon hapšenja, istražitelji su kod Haklea pronašli više od 20.000 fotografija i video-snimaka seksualne zloupotrebe dece koje je Hakle distribuirao pedofilima širom sveta putem sajta na takozvanom “crnom internetu”, gde je čak pisao i “uputstva” kako da priđu deci da bi mogli da ih zlostavljaju.