NAKON 13 MJESECI: Zoran Marjanović na Jeleninom grobu sve priznao!

0
SHARE

Zoran Marjanović (38) muž ubijene pjevačice Jelene (33), navodno je u vezi sa jednom pjevačicom kojoj komponuje pjesme, ako je vjerovati priči koja se pojavila u medijima!

NAKON 13 MJESECI: Zoran Marjanović na Jeleninom grobu sve priznao!

Tim povodom oglasio se i on i oštro demantovao “čaršijske priče“.

– Moje rane su još svježe, kakva djevojka, kakva pjevačica?! Još se nisam vratio poslu niti sam u kontaktu sa ljudima sa estrade, a kamoli sa nekom pjevačicom – rekao je on i dodao da se kroz život bori samo zbog svoje djece.

– Ne mogu reći da ću cijeli život u budućnosti ostati sam, ne znam šta će biti, ali sada u mom srcu nema mesta za drugu ženu – kategoričan je Marjanović.

On je prekjuče, nakon 13 mjeseci od Jeleninog ubistva, išao na groblje u Borči da posjeti njeg grob nakon čega je izrazio nadanje da će policija uskoro uhapsiti ubicu.

– Dosta ljudi je kontaktiralo sa mnom sa pesimističkim stavovima u vezi sa rješenjem slučaja, a ja im poručujem da moraju biti strpljivi i da ne sumnjaju da će slučaj uskoro biti riješen. To govorim jer sam donekle upućen u njihov rad i tvrdim da rezultat istrage neće izostati. Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima trećeg odjeljenja – istakao je Zoran Marjanović.
(Alo.rs)