Nezapamćena tragedija potresa Balkan: Vozač se s djevojkom i prijateljem vraćao s proslave svog rođendana…

0
SHARE

Proslava 31. rođendana završila je kobno za Velolučanina koji je nakon rođendanskog slavlja izgubio život na cesti između Vele Luke i Blata u Hrvatskoj.

Slavljenik je nakon proslave rođendana zajedno sa svojom 22-godišnjom djevojkom i 26-godišnjim prijateljem odlučio Mercedesom otići do mjesne pekare po krofne. Jutarnji obajvljuje nezvanične informacije. Pišu da je vozilo zbog brzine, koja je navodno bila oko 150 kilometara na sat, sletilo s ceste i u punoj se brzini zabilo u zid pekare.

31-godišnji vozač iz Vele Luke u trenu je smrtno stradao, a poginuo je i 26-godišnji suvozač, njegov sumještanin, koji je izletio kroz prednje staklo automobila. Vozačeva djevojka, koja je sjedila na stražnjem sjedalu, zadobila je teške tjelesne povrede te se bori za život u KBC-u Split.

Kako javljaju mediji u Hrvatskoj, 26-godišnjeg suvozača, koji je od siline udarca izletio iz vozila, policija je tražila nekoliko sati. Kako je bio mrak, policija ga je pronašla tek u jutarnjim satima, i to pedesetak metara od mjesta nesreće. Detalji nesreće znat će se nakon istrage koja je u toku.

Djevojka koja je zadobila teške ozljede povezana je s oba stradala muškarca. Vozaču je bila djevojka, a mlađem suvozaču rodica.