Nije htjela nikad da kuha, muža stalno slala po kifle, on palicom polupao pekaru

0
SHARE

Danas je u sarajevskom naselju Otoka polupana pekara, nakon čega je uviđajem utvrđeno da se radu o Tomislavu G. iz Viteza, trenutno nastanjen u Sarajevu, koji je nakon dolaska sa posla, prema navodima iz policije, ušao u stan na Otoci gdje živi sa svojom ženom Jadrankom, i pitao je šta ima za ručak.

Kada mu je supruga odgovorila da ode sebi kupiti kifle, uzeo je iz ormara bejzbol palicu, izašao vani, došao do najbliže pekare i u potpunosti je razlupao kompletan izlog, saznaje “Sarajevo365.com“…

Tomislav živi stalno na relaciji Vitez – Sarajevo, jer je oženjen za Jadranku koja je rođena u Sarajevu i to joj je stan od majke, dok Tomislav radi u Vitezu u trgovačkom centru, gdje ima i porodičnu kuću, odakle svaki dan ide kod Jadranke automobilom.

Njegove komšije su potvrdile da nikad nisu imale nikakvih problema sa njim, i da često voli pomoći kada ima slobodnog vremena a to su rijetki trenuci, ali su ga često čuli kada galami što nije ništa skuhano što komšije nisu smatrale tako strašnom pojavom, tako da su svi iz zgrade u kojoj se nalazi Jadrankin stan, potpuno iznenađeni današnjim incidentom.

Kako smo uspjeli saznati, sam se prijavio policiji, a gazdi pekare je odmah ponudio da plati svu štetu.

Izvor: Sarajevo365.com

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here