Novopazarci superiorno odbranili trofej

0
SHARE

Odbojkaši Novog Pazara odbranili su danas trofej u Kupu Srbije, pošto su u finalu u Lajkovcu pobedili Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:13, 25:20, 26:24).

Posle sat i 16 minuta igre, Novopazarce je do trijumfa predvodio Irfan Hamzagić sa 17 poena.

“Igrali smo kao jedan i ispoštovali dogovor. Bila je to neverovatna predstava, što važi i za publiku koja nas prati cele sezone. Držali smo koncentraciju do kraja. Ovo je dokaz da odbojka u Srbiji živi”, rekao je Hamzagić posle utakmice.

U pobedničkom timu, Marko Vukašinović upisao je 12, Benjamin Daca i Aleksa Polomac po osam, Marko Radosavljević šest, a Andrija Vilimanović pet poena.

“Presrećan sam što smo u mojoj debitantskog trenerskoj sezoni, posle Superkupa, osvojili još jedan trofej, a nadam se da ćemo konkurisati i za treći. Ambijent je bio predivan. Čestitam mojim igračima na svemu što su napravili, iako su nas u poslednja dva, tri meseca pratili problemi”, kazao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Na drugoj strani, Danilo Pavlović osvojio je osam, Aleksandar Gmitrović i Lazar Dodić po sedam, Milutin Nejić šest, a Nemanja Mašulović četiri poena za Crvenu zvezdu.

M. Minić

(rtvnp.rs)