NOVOPAZARKA Rodila u 60. godini: Za Alinu u novoj godini želim trajni dom!

0
SHARE

ijete odlično napreduje, iako malena obitelj živi u trošnoj i staroj kućici, a suprug Šerif (69) nije najboljeg zdravlja. Nemaju pravo na dječji doplatak, suprugu je ukinuta socijalna pomoć pa žive od Atifinog primanja i povremenih donacija, piše “Blic“.

Dijete ih je još više zbližilo pa su preživjeli i svađu te Šerifov odlazak nakon bebinog rođenja.

Zbog kasnog roditeljstva par iz Novog Pazara naišao je na brojne osude okoline no oni se, kažu, na zle jezike ne obaziru.

– Ima raznih komentara, ali ja se ne obazirem. Bog je moju želju uslišio, on je htio da budem majka i eto, ostvarilo se. Zato svim ženama savjetujem da se ne predaju, sve se isplati kada u naručje uzmu svoje dijete – kaže Atifa.

`Zbog Aline ne mislimo na druge probleme`

Puni su nade za godinu koja dolazi jer im je, kaže Atifa, Alina donijela novu snagu i radost.

– Zbog nje ne razmišljamo o bolestima i drugim problemima. Smije se, naučila je slati poljupce pa kad mi pošalje jedan, srce mi zaigra i shvatim da je vrijedna svih muka i problema – priča Atifa uz širok osmijeh.

Prioritet joj je sada osigurati malenoj stalan krov nad glavom. U 32 godine staža nije uspjela zaraditi za kuću ili stan, a kredit koji je podigla za umjetnu oplodnju otplatila je prije nekoliko mjeseci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here