O razbijači Islamske zajednice!

0
SHARE

O razbijači Islamske zajednice!

Mozete svojoj paravjerskoj tvorevini dati ime „Islamska zajednica“ ali joj ne mozete dati snagu, ozbiljnost i legitimitet.

Mozete staviti bijele ahmedije na vase glave ali one neće pokriti vašu izdaju, kukavičluk i licemjerstvo.

Mozete se kriti iza lijepih riječi, pomirenja i poziva na jedinstvo ali vaša djela otkrivaju ono što vam duše kriju.

To što ste hiljadu puna ponovili laz i pokusali da ubjedite ljude da ste u u pravu, vam moze pomoći na dunjaluku ali kako cete se opravdati kod Gospodara dunjaluka i ahireta.

Dzaba vam sva medijska mašinerija, naklonost političkih stranaka i Dijaneta jer jedna suza naše nane i jedan uzdah naseg dede koji brane istinsku IZ jači su od svega sto imate.

Posijali ste zlo izdaje od kojeg će (iz)rasti korov paravjerskih zajednica koje će biti pokretači fitneluka narednih godina ali vazda je bilo svjetla i mraka, dobra i zla, cvijeća i korova.

Vi znate da mi znamo da ste vezani za dunjalučke interese, da zbog plata i poslova morate ponizeno da šutite gazeći islamske principe o kojima ste godinama govorili.

Takodjer, mi znamo da vi znate da hiljade naših aktivista danonoćno radi Allaha, kao bedem čvrsti stojimo u odbrani jedine IZ svih Bošnjaka svijeta na čelu sa Reisom Kavazovićem. Nikada nas nećete pokolebati. Naprotiv, još smo odlučniji u borbi na polju očuvanja najvaznije nam institucije IZ

Radite šta hoćete, udruzujte se koliko god hoćete ali ne zaboravite da sve ima svoj rok a vama je odavno počeo da ističe.
( Mitko ef. Mujović )