Ostao šokiran: U pola tri ujutro u hodniku se sudario sa pokojnom stanarkom

0
SHARE

Luk Džekson (Luke Jackson), otac troje djece iz Sheffielda koji trenutno živi s bratom i njegovom djevojkom, proslijedio je britanskim medijima fotografiju koja navodno dokazuje da kuću dijeli i s gospođom koja je prethodno u njoj stanovala i koja je umrla prije 18 mjeseci. 

S pokojnicom se, tvrdi, susreo ispred kuhinjskih vrata u gluho doba noći 13. novembra, i to u trenutku dok je izlazio zapaliti cigaretu jer ga je mučila nesanica.

“Bilo je otprilike pola tri ujutro. Čuo sam nekoga da korača stepenicama i uključio bljeskalicu fotoaparata na mobitelu. Usput sam napravio fotografiju, pa na njoj ugledao gospođu”, prepričao je Džekson, kojeg su brat i njegova djevojka Alis Tomas (Alice Thomas) upozorili da neobjašnjivi zvukovi u tom zdanju nisu rijetkost.

Naprotiv, otkako je kupila kuću, Alis se požalila da neprestano čuje buku i koračanje, pa otkrila da se više puta i sama upitala je li možda riječ o bivšoj stanarki, budući da je naknadno doznala da se gospođa za poznih dana mučila s kretanjem, posebno silaskom niz stepenice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here