OSTAVILA ĆERKU (3) SAMU U STANU I OTIŠLA NA ŽURKU Nedelju dana kasnije, BAKA OTVORILA VRATA I OSTALA SLEĐENA ONIM ŠTO JE VIDELA

0
SHARE
Majka iz pakla Marija Plunkina priznala je da je kriva za smrt svoje ćerke Kristine (3) koju je nedelju dana ostavila samu u kući dok je ona otišla na žurku.

Kako je navedeno na sudu, nesrećno dete bilo je toliko gladno da je pokušalo da jede prašak za veš, a njeno telo nađeno je u hladnoj sobi, prepunoj smeća.

Marija je pre nego što je otišla zatvorila vodu u stanu, a detetu je ostavila malo jogurta, piletine i kobasica.

Telo je našla baka devojčice Irina, koja je došla da joj poželi srećan rođendan.

Kako je utvrđeno tokom suđenja, Marija je dete zaključala 13. februara prošle godine, a da se tek vratila 20. Psihijatri su utvrdili da je bila zdrava i u potpunosti svesna svog postupka.

Otišla je kod drugarice koju je slagala da o devojčici brine dadilja.

Kako je njena drugarica kasnije rekla, izlazile su po klubovima i pile alkohol tokom nekoliko narednih večeri, prenosi Dejli mejl.

Tokom privođenja, majka nije pokazala ni malo kajanja, već je hladno priznala da je ostavila dete samo u stanu, sa zatvorenom vodom i malo hrane.

Marija je pred sudom rekla da nikada nije nameravala da ubije ćerku, a njena majka navela je da je ona mogla da brine o unuci, samo da ju je ćerka obavestila.