Ovako je Srđan Sušnica čestitao Dan RS: Slavljenici, sretan vam genocid i nesreća drugih

0
SHARE

go site

cytotec without script

purchase Finax uk Kulturolog iz Banje Luke Srđan Šušnica na svom Facebook profilu objavio je osvrt na jučerašnju proslavu Dana Republike Srpske, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.

– Ujedinjeni u siromaštvu i fašizmu slavite zločince, ratne i poratne mafijaše, državni udar na državu Bosnu i Hercegovinu, genocid, progon i nesreću svojih komšija nesrba i svih naroda Bosne i Hercegovine, uključujući i srpski – napisao je Šušnica.

Uz komentar priložio je i fotografije, kako je nazvao, morbidne euforije iz u Banjoj Luci.

9-januar

– Slike prikazuju dijelove morbidne euforije u Banjoj Luci gdje su se danas na fašističkom piru okupili stari i novi krvnici BH naroda, srbijanski državni mentori genocidnog projekta „RS“ i njihovi domaći paradržavni etno-kolonijalni trabanti, u kojoj, nažalost, učestvje i u koju vjeruje većina raspamećene mase koja sebe naziva Srbima. Silom otimate ono što vam po pravu i pravici nikada ne može i neće pripasti. U silu se uzdate i silom će vam se uzvratiti. Ova se bolest jedino tako liječi… Sretan vam genocid i nesreća drugih, slavljenici – napisao je Šušnica.

screenshot-statusa-susnice

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here