POBJEDNIK PONOVO IZ BOSNE: Anid Ćušić dobio najviše glasova u finalu “Zvezda Granda”

0
SHARE

Dobio je preko 34.000 glasova iz svih zemalja koje mogu da glasaju, a malo po proglašenju pobjednika po mišljenju gledalaca proglašen je za “definitivnog pobjednika”.

Dobio je preko 34.000 glasova iz svih zemalja koje mogu da glasaju, a malo po proglašenju pobjednika po mišljenju gledalaca proglašen je za “definitivnog pobjednika”.

Nije krio sreću što je, posle preseka glasova publike i žirija, proglašen za pobednika poslednje sezone “Zvezda Granda”, a kao nagradu dobio je dve pesme, trofej, auto i spot. U prethodnim sezonama bilo je više pobednika iz Bosne i Hercegovine, te je Anid nastavio ovaj niz.

Anid Ćušić miljenik je devojčica koje prate ovogodišnje “Zvezde Granda”, o čemu govori velika popularnost 20-godišnjeg mladića iz Mostara na društvenim mrežama.

Osim Instagrama i Fejsbuka, Anid može da se pohvali i velikim brojem pregleda na obradama popularnih pjesama na svom YouTube kanalu, gdje je moguće pronaći preko 80 video covera. I pored mladih godina, Ćušić pokazuje ozbiljnu posvećenost muzici, te tako iza sebe ima završenu osnovnu i srednju muzičku školu, na odsjeku za klavir i harmoniku.

FOTO: 

– Voli da pjeva i svira. To je jedino što zna – našalio se jednom prilikom amidža koji ga je podržavao u bekstejdžu “Zvezda Granda” iz kruga u krug.

Iako je u ovoj sezoni bez problema došao do finala, Anid je neslavno prošao u ranijim pokušajima da se probije u istom takmičenju.

Konstantni nastupi širom Bosne i Hercegovine, sa bendom u kom je ranije svirao klavijature a sada je samo glavni vokal, očigledno su urodili plodom, tako da je Ćušić znatno napredovao kada je o pjevanju reč u protekle dvije godine.