Pokreće se tužba protiv Hazba Mujovića – Nestalo 130.000€ koje su građani sakupili za put!

0
SHARE

Policajac iz Njemačke koji je organizirao prikupljanje novca za izgradnju puta Doliće – Karajukćaa bunari. projekat koji je finansirala opština Sjenica, osuo je paljbu po predsjedniku te opštine i najavio tužbu protiv njega. Policajac se oglasio nakon što je Srpski telegraf otkrio malverzacije prilikom izgradnje puta kada je misteriozno nestalo 130.000 eura koje su građani prikupili.

Predsjednik opštine Hazbo Mujović ranije kazao da je cio projekat završen novcem iz budžetskih sredstava i da kontroverzni policajac treba da odgovara ukoliko je on prikupljao pare.

– Spavaš li mirno, Hazbo Mujoviću? Ja jesam skupio pare i zna se koliko sam skupio, što je zakonski dozvoljeno, a ti si predsjednik opštine i moraćeš da odgovaraš za to gdje su pare. A ja da sam pronevjerio, imam 100 svjedoka koji će te demantovati kad ti budem složio tužbu zbog tih bolesnih izjava  naveo je policajac.

On je dodao da je novac skuplo uz pomoć prijatelja i rodbine u dijaspori.

– Imao sam ja i ranije akcija koje sam uspješno privodio kraju uz svoju braću, koja imaju veliko srce. Ima li puta u Doliće? Ima… Ti bi to džabe uradio? Nikada za života, pa ni tada. Davali su Doličani svoje zadnje pare, davali su mnogi i zajedno skupill 100.000 evra, a ne 130.000, kao što lažeš – naveo je policajac.

Za razliku od Mujovića. koji je komentarisao malverzacije sa izgradnjom puta, njegov pomoćnik
Vahid Tahirović, koji živi u Sarajevu nije se oglašavao.

Izvor: Srpski telegraf