POTRAGA ZA NEPOKRETNIM KIK-BOKSEROM! Osumnjičeni za ranjavanje teško povrijeđen u ranijem vatrenom obračunu

0
SHARE

Novopazarska policija intenzivno traga za Emirom Hadžimujovićem (28), zvanim “Sandžački lav” zbog sumnje da je u četvrtak, oko 15 časova, u centru grada, pucao iz vozila u pokretu na Amina Starčanina (30) i nanio mu povrede noge.

Do pucnjave je došlo u Ulici Stefana Nemanje, pred velikim brojem prolaznika, kada je, prema nepotvrđenim informacijama, Hadžimujović ispalio nekoliko hitaca iz automobila u pravcu Starčanina, pogodivši ga tom prilikom u nogu, piše Blic.

Povrijeđeni mladić prebačen je u novopazarsku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a prema posljednjim informacijama iz te zdravstvene ustanove, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Emir Hadžimujović/Foto: Privatna arhiva

Nakon pucnjave, vozilo sa napadačem se udaljilo u nepoznatom pravcu i on je i dalje u bekstvu.

Osim za Emirom H., policija traga i za osobom koja je upravljala vozilom iz kojeg je pucao, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je automobilom upravljao njegov otac.

Prema saznanjima Blica, povrijeđeni Amin je sin poznatog novopazarskog biznismena koji je sa braćom devedesetih godina među prvima u Novom Pazaru pokrenuo proizvodnju odeće od džinsa i obogatio se.

Mjesto pucnjave/Foto: Radiostoplus.com

Inače, Emir Hadžimujović se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povrijeđen u jednoj pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan.

U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i nanio mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomera noge.

Motiv zbog kojih je pucao u Starčanina još uvijek nisu poznati, mada se spekuliše da su izvesno vrijeme bili u sukobu.

Izvor: Blic