Prelepa Ruskinja ostavila je sve i prešla u islam da bi se udala za duplo starijeg kralja Malezije: Sada silazi sa trona, a ona ga zbog toga ostavlja (FOTO)

0
SHARE

Dok jedni spekulišu da ona očekuje prvo dete, drugi prenose da je njihov brak zapao u nevolju

Sultan Muhammad V, Oksana Voevodina
Foto: Profimedia/AFP, Instagram

Brak između odlazećeg kralja Malezije i ruske manekenke je zapao u krizu, tvrde ruski mediji, dok mladin otac ističe kako je u pitanju “glupost”.

Oksana Voevodina (25) postala je senzacija kada je odlučila da pređe u islam i uda se za sultana Muhameda V od Kalentana (49) na raskošnoj ceremoniji u Moskvi u novembru prošle godine.

Spekuliše se da par očekuje svoje prvo dete nakon posete klinici u Nemačkoj, međutim, ruski mediji prenose da je njihov brak u nevolji

Oksana je bila Mis Moskve Foto: Instagram

Za sada nije bilo zvaničnih komentara o njihovom odnosu, ali je otac mlade, ruski ortopedski hirurg, Andrej Gorbatenko, demantovao pisanje medija.

– To je glupost! Ne čitam vesti na internetu, ali to bih znao prvi – istakao je on, piše Dejli mejl.

Ove spekulacije pojavile su se na dan kada je sultan Abdulah Ahmad Shah, obrazovan u Britaniji, imenovan za novog kralja Malezije, menjajući sultana Muhameda V, koji je neočekivano abdicirao nakon samo dve godine na tronu

Izvori u nekoliko ruskih novina tvrde da je kraljevski brak u poteškoćama, pa čak i da se priprema dokumentacija za razvod.

Magazin o poznatim ličnostima Starhit tako citira neimenovani izvor koji tvrdi da su se odnosi između bivšeg kralja i ruske misice “pogoršali”.

– Osećanja su se ohladila i oni su odlučili da stave tačku na brak koji je sklopljen pre dva meseca – rekao je izvor

Oni su se venčali 22. novembra prošle godine, a nedugo zatim kralj je abdicirao. Ovaj šokantni potez mnogi su doveli u vezi sa njegovom kontroverznom ženidbom.

Sultan Muhamed V podneo je ostavku 6. januara kao 15. kralj Malezije, skraćujući svoj petogodišnji mandat u prvoj abdikaciji u istoriji zemlje.