Prijepolje – Mladić krenuo u crkvu pa stradao padom niz liticu

0
SHARE

http://artistestone.com/collection/fors-white-marble-gold/

http://michellerouch.com/portfolio.html Milan Milošević iz naselja Straševac star oko 22 godine stradao je sinoć u kanjonu Mileševke, nakon što se survao niz liticu dugu sedamdesetak metara.

http://shandycreative.com/Default.aspx?tabid=4836 Naime, on je sa još dva druga obilazio Savine isposnice nedaleko od ovdašnjeg sela Hisardžik. Vujadin Kovačević komandir Vatrgogasno spasilačke jedinice u Prijepolju kazao je da su vatrogasce pozvali lekari Hitne pomoći koji su oko 20 časova primili poziv za pomoć.

– Nakon dolaska lekara u nespristupačni deo kanjona i nemogućnosti da se ukaže pomoć nesrećnom mladiću poziv je upućen i vatrogascima. Međutim nakon prilaska telu mogla se samo konstatovati smrt. Izvlačenje je trajalo do ranih jutarnjih časova, detaljna istraga će utvrditi uzroke pada – istakao je Kovačević.

Inače staza koja vodi do Savinih isposnica, iznad kanjona dubokog na pojedinim mestima i do 200 metara, gde zastaje dah prilikom pogleda izgrađena je prošle godine sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

PP Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here