Putuj Gvozdene, za Prijepolje ne brini

0
SHARE

Svedoci smo ovih dana besomucnih napada čačanskog novinara u pokušaju Gvozdena Nikolića na rukovostvo Opštine Prijepolje,prvenstveno na lidere najjačih srpskih i bošnjačkih stranaka Dragoljuba Zindovića i Samira Tandira.

Nezadovoljan što ne dobija novca koliko mu treba za bahanalije zalivene alkoholom po kojima je poznat,Nikolić ne bira sredstva niti mari za novinarsku etiku. Poznat je manir Nikolića i njegovog žutog portala da zaprijeti, pusti tekst, a onda masno naplati demanti.

To mu sa Prijepoljcima očigledno ne ide, pa Nikolić zadnjih dana ujeda ne birajući sredstva na način o činjenicama da i ne govorimo. Ono sto najviše boli Nikolića jeste činjenica da od povratka SDP-a i ulaska Dveri u vlast nema ništa i da to ostaje sanak pusti,a samim tim nema masnih apanaža na koje je navikao da prima od Opštine.

Nikoliću,nekada udarnoj pesnici i intimusu Velje Ilića,smeta i Milan Gačević, član opštinskog vjeća. Smeta mu i Nova Srbija kao stranka i ako se do samo pre par godina hvalio poznanstvom sa Veljom Ilićem i kleo mu se u vjernost do groba. Šta reci,a ne zaplakati ili se grohotom od muke nasmejati. Možda je samo Rasim Ljajić izdao i prodao više svojih prijatelja od Gvozdena Nikolića, to na umu trebaju da imaju sadašnji predsjednici,poslanici,kordinatori i ministri,jer prijateljstvo sa Gvozdenom traje tačno koliko i mandat i ni sekund duže.

Boli Nikolića što Zindović nije Hodžić koji je posle prvog teksta iskeširao par miliona i ponizno slušao do političke propasti. Zindovića voleli ili ne morate mu priznati hrabrost,čojstvo,poštenje i da nikad ne prodaje svoje prijatelje. Rezultati vlasti u Prijepolju očigledno žuljaju mnoge koji koristeći dvorsku ludu i žuti portal pokušavaju osporiti iste. Vodovod i spostska dvorana u Brodarevu, put za Seljašnicu, raskrsnica Kolovrat, led rasveta, Šarampovski most, škola u Kaćevu, Velika Župa, seoske ambulante, stotine lokalnih puteva, nove kotlarnice, pa za dve godine malo li je?

I ako su “ekskluzivne vesti” Nikolića više puta dokazano bile prvorazredne laži i neistine sa sudskim epilogom. A kad dodje do Suda onda presavijen do crne zemlje moli, kumi i traži vezu da se ista tužba povuče. Na žalost nasu profesiju upravo su takvi unizili, zgužvali i pod noge bacili. Tezgaroši bez obraza časti i skrupulu sa deficitom inteligencije i suficitom bahatosti i gramzivosti,bez diploma i škola sa kamerom ili diktafonom u ruci-kao da to čini novinara. Kodeks i jasna pravila sa sankcijama su spas za nasu novinarsku profesiju inače nema nam spasa.