Rasim Ljajić: U mog brata je pucao telohranitelj Ugljanina 

0
SHARE

ESAD LJAJIĆ UMEŠAN U OBRAČUN KOD ‘KAZINA’

Esad Ljajić umešan u obračun kod ‘Kazina’

NOVI PAZAR – Faruk Smajović, privatni ugostitelj, i Esad Ljajić, privatnik, pucali su juče na Seada Dolićanina i ranili ga u potkolenicu. Incident se dogodio oko 4.30 časova ispred kluba ‘Kazino’ čiji je vlasnik Ljajić, a motiv obračuna su raniji neraščišćeni računi i sukobi.

Esad Ljajić je rođeni brat saveznog ministra za manjine Rasima Ljajića.

Prema iskazu Dolićanina, Smajović i Ljajić>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<su maltretirali i iz kluba izbacili jednog gosta, a kada se Dolićanin zainteresovao o čemu se radi, Smajović i Ljajić su u njega ispalili nekoliko metaka. Policija je na ulici našla tragove krvi i nekoliko čaura iz ‘devetke’ i ‘tetejca’. Dolićanin je zadobio prostrelnu ranu lista leve noge i zadržan je u bolnici, dok su Smajović i Ljajić u bekstvu. Inspektor novopazarske policije Goran Simonović rekao je za Betu da su Ljajić i Smajović uz Seada Dolićanina pokušali da ubiju i Nura Baltića. Inspektor Simonović je precizirao da je Ljajić, udarajući Baltića pištoljem, ispalio metak koji je napadnutog okrznuo po glavi. Istovremeno, Faruk Smajović, koji je bio u lokalu u društvu Ljajića, nasrnuo je na Baltićevog druga Fikreta Lukića. Tuča je nastavljena i ispred lokala, kada je vozilom naišao Sead Dolićanin koji je stao i izašao iz vozila. Prema izjavama svedoka, Smajović i Ljajić su bez povoda ispalili nekoliko hitaca u pravcu Dolićanina. M. P. – I. C.

Rasim Ljajić: U mog brata je pucao telohranitelj Ugljanina

Ministar Rasim Ljajić je povodom ove informacije za ‘Blic’ rekao da je u pitanju najgnusnija laž.

– Takvu vest objavila je privatna agencija Sanapres čiji je vlasnik Enes Halilović. On vodi prikriveni rat protiv mene i to, nažalost, preko moje porodice – rekao je Ljajić i istakao da će porodica Ljajić tužiti ovu novinsku agenciju zbog objavljivanja netačne i tendenciozne vesti. Prema njegovim rečima, postoji izveštaj SUP-a kao i izjave svedoka koji potvrđuju da je ‘u klub ušao Sead Dolićanin, telohranitelj lidera Koalicije za Sandžak Sulejmana Ugljanina, i pucao na Rasimovog mlađeg brata Esada Ljajića’.

Ministar je istakao i da je Dolićanin nekoliko meseci ranije ušao u lokal Esada Ljajića i polomio inventar. – To smo prijavili policiji, a bratu sam sugerisao da se kloni incidenata vezanih za Ugljaninovog telohranitelja Dolićanina – rekao je Ljajić.