Rasim Ljajić uzeo mašinicu u ruke i ošišao Kasima Zoranića (Foto)

0
SHARE

Rasim Ljajić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, ne treba da brine o tome šta će raditi kada mu uskoro prestane ministarski mandat. Pošto je odavno najavio da u sledećoj vladi neće biti ministar, Ljajić je prionuo na vežbanje za sledeće zanimanje – uzeo je mašinicu u ruke i oprobao se u šišanju, baš kao popularni Šurda iz kultne serije “Vruć vetar”!

Snimak koji objavljujemo nastao je pre nekoliko dana u jednom frizerskom salonu, a prva “žrtva” ministra u stolici za šišanje bio je njegov bliski saradnik Kasim Zoranić. Prema našim informacijama, neobično šišanje nastalo je od šaljivog izazova koji je ministar stavio pred nekoliko svojih sardnika.

 

Krenulo je kao zezanje u kojem je Ljajić usput pitao svoje saradnike ko sme da podmetne glavu dok on drži makaze za šišanje. Svi su se smejali, ali je onda šef iznenada uozbiljio situaciju i rekao da je spreman odmah da se oproba. Kasim je pristao, ne znajući da je Ljajić zaista spreman da ga ošiša. Bio je zadovoljan na kraju, iako se pribojavao da će Ljajiću da zadrhti ruka – ispričao je naš izvor. (Alo)