RIZIKUJE DA OSTANE PARALIZOVAN: Mladić ubrizgava ulje u mišiće kako bi bili što veći

0
SHARE

Bivši ruski vojnik koji je ubrizgava ulje u ruke, kako bi postale što veće, postao je poznat širom sveta

Bivši ruski vojnik koji je ubrizgavaulje u ruke, kako bi postale što većepostao je poznat širom sveta.


Kiril Teresin (21) 
ima ruke obima24 inča, a stručnjaci smatraju da ovaj mladić previše rizikuje.

Bivši vojnik u mišiće ruku ubrizgava ulje, poznato pod nazivom sintol, koje izaziva upalu i otok. On je tako uspeo da poveća obim ruku za 10 centimetara za samo 10 dana.


Doktor Jurij Serebrjanskini upozorava da bi njegova opsesija mogla da se završitragično.

– Mogao bi da izgubi mogućnost da pomera ruke. Mišići bi mogli da se pretvore u balast koji ne bi mogao da se koristi za podizanje stvari. Mladić možeda završi sa invaliditetom –rekao je lekar.

Profesionalni paverlifter Kiril Sičev deli isto mišljenje.


– Možete videti na njegovom licu da je sve ovo nezdravo. Toje osoba kojoj je potrebna složena medicinska pomoć, i tone samo da bi mu isušili ruke i izvršili detoksikaciju krvi. Njemu je potrebna i psihijatrijska pomoć – smatra sportista.


Teresin kaže da nema nameru da prestane i nada se da će jednog dana obarati bodibilding rekorde.

– Da biste dosegli ovu veličinu, potrebno je ubrizgati literesintola u ruke. Ja sam to radio i dobio groznicu. Telesna temperatura mi je iznosila 40 stepeni, ležao sam u krevetu, osećao se kao da umirem, ali onda se sve dobro završilo – kaže ovaj mladić.

Lekari upozoravaju da sintol može prouzrokovati plućne embolije, oštećenje nerva, infekcije, skleroz
antnili pogranulom, ciste i čireve u mišićima.

Uprkos tome, 
neki bodibilderi ga koriste za povećanjemišića, a mnogi brendovi ovog ulja dostupni su na internetu.Ipak, u svetu bodibildinga sintol se, upravo zbog mnogobrojnih negativnih nuspojava, koristi sve ređe i to u malim količinama.


Posle Grega Valentina, američkog bodibildera koji je postavio rekord u veličini ruku, upravo zahvaljući ovom ulju, čini se da je Kiril Teresin nova zvezda koja će mnogima služiti za podsmeh zbog svog bizarnog izleda. Nije loše podsetiti da je Valentino zamalo izbegao smrt usled infekcije prouzrokovane sintolom.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here