Roditelji izgladnjivali sina i držali ga u ormanu godinama (FOTO)

0
SHARE

see

here Otac i maćeha iz Teksasa izgladnjivali su i mučili nesrećnog dečkića, koji izgleda kao da je bio u koncentracionom logoru. Lopatice, rebra i kosti na nogama mu se bukvalno naziru kroz kožu. Na tijelu je imao veliki broj podliva i modrica što pokazuje da su ga otac i maćeha tukli.
Monstrumi! Par iz Teksasa Bredli (24) i Tami Blejmajer (33) držali su Bredlijevog sina starog pet godina zaključanog u ormariću ispod stepeništa. Otac i maćeha su izgladnjivali i mučili nesrećnog dečkića, koji izgleda kao da je bio u koncentracionom logoru.
Dječak čije ime nije objavljeno je potpno neuhranjen. Lopatice, rebra i kosti na nogama mu se bukvalno naziru kroz kožu. Pored toga, on je na tijelu imao veliki broj podliva i modrica što pokazuje da su ga otac i maćeha tukli.
Stravičan zločin otkriven je zahvaljujući sinu Tami Blejmajer iz neke od prethodnih veza. Taj tinejdžer star 16 godina posvađao se sa Bredlijem i prijavio je slučaj policiji. On je rekao da Bredli i njegova majka drže u zatočeništvu petogodišnjeg dječaka.
Iako je Tami u međuvremenu pobjegla sa mučenim djetetom, ona je brzo uhvaćena. Nesrećni dečkić je odmah prebačen u bolnicu, dok su Bredli i Tami uhapšeni. Oni su optuženi za zlostavljanje i ugrožavanje života djeteta.
Tami, koja je trudna i već ima petoro djece, puštena je na slobodu nakon što je platila kauciju od 2.000 dolara. Bredli je zadržan u pritvoru. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

legal buy Finpecia online