SARAJKI POD HITNO TREBA POMOĆ U ZADRUZI: Lepi Mića psuje mrtvog oca Zerini Hećo

0
SHARE

On poput pedofila mazi djevojke kojima može biti deda po stražnjici, prsima, nogama, usmjerava ih šta da rade, a ako mu se suprotstave naziva ih kurvama droljama

Dešavanje koje se odigralo za Valentinovo u „Zadruzi 2“ je naprosto preplavilo društvene mreže komentarima a riječ je o svađi, odnosno napada Lepog Miće na Sarajku Zerinu Hećo. Njegova averzija prema njoj i Luni Đogani je više nego očita. Ovoga puta je Mića, po mišljenju onih koji su gledali pomenuti rijaliti format, te noći prevršio svaku mjeru najblaže rečeno pristojnog ponašanja.

Njegove odriješene ruke od strane organizatora da sve komentariše u pretjeranoj količini koje su dozlogrdile i onim malobrojnim koji gledaju drugu sezonu ovog rijalitija, potpiruje i njegovo ponašanje. Kazivao je često Lepi Mića da je srpski patriota. Da je patriota to niko ne bi zamjerio, ali on je primjer nacionaliste koji svu tu mržnju bezuslovno prikazuje na TV Pinku.

On poput pedofila mazi djevojke kojima može biti deda po stražnjici, prsima, nogama, usmjerava ih šta da rade, a ako mu se suprotstave naziva ih kurvama droljama i još sijaset preružnih rečenica kakvu je buru ispljunuo te noći i put Zerine Hećo. Uzgred joj je još opsovao mrtvog oca po ko zna koliko puta i sve mu je to istolerisano što je bukvalno zapalilo mreže sa komentarima „zašto niko ne sankcioniše ovu budaletinu“.

Ovoga puta Mića je na strani Ane Korać, Sorajine drugarice koja je u vezi sa Davidom Dragojevićem (vjernik diskvalifikovane Aleksandre Subotić). Za nju Janjuš koga je takođe „obrlatila“ u „Zadruzi 1“ pa pobjegao da ne bi izgubio brak, veli da je plaćena da rastura brakove, da ona sve radi za novac a da ne voli ni rođenu majku a ne Davida. S druge strane u komentarima su i pitanja koji joj je uputio Ognjen Amidžić u svom šou „zašto se ona i David samo njuše“.

Oni su se samo nasmijali, naravno odgovor su preskočili jer kako da se ljubi kad je sva kao lutka prepuna „plastike“ pa i njena usta, kako da je zagrli kada se plaši da joj počupa nadogradnju na kosi, da joj naušnice ne pokida, da joj se ne naslanja na vještačka prsa… A ona je njega bukvalno opčinila, kako je rekla i njegova majka, svojim cičanjem, njušenjem i glumom o kojoj i gledaoci pričaju da ih itekako nervira sa svojom nevještom rijaliti glumom.

Bilo kako bilo, što je servirano treba bar probati a konzumirati do kraja pušteno je na volju svakome ko voli da živi tuđe živote i traći vrijeme do ranih jutarnjih sati.