SJENICA: KADAR SDP-A STAO NA STRANU RADNIKA PROTIV HAZBA MUJOVIĆA!

0
SHARE

Minela Biberović,direktorka predškolske ustanove ”Maslačak”, inače kadar SDP-a, iako u vladajućoj koalicijisa SDA u Sjenici, odvažno i hrabro stala je na stranu svojih radnika koji već mjesecima ne primaju platu. Svjesno dovodeći svoju poziciju u pitanje, Minela je podržala vaspitačice ‘Maslačka’ i tražila ono što im zakonom pripada. Njen FB status prenosimo u cjelosti:

“Predškolska ustanova “Maslačak” godinama degradirana od strane lokalne samouprave.
Radnici pomenute Ustanove su prozvani na današnjoj Skupštini “bahatim” jer smo hteli čuti nekoliko odgovora na pitanja koje nas muče godinama. Predsednik skupštine je najavljivao “skandal”, a ne zna da je veći skandal da budu prisutnii pored odbornika i funkcioneri, telohranitelji, vozači, potrčci, te ostale maskote ove čaršije, a vaspitačice skandalozne. Čega se boji predsednik skupštine pa ni meni kao direktoru Ustanove nije dozvolio da prisustvujem?!
Nije nam dozvolio da čujemo Predlog rebalansa budžeta koji je jednako traljavo odrađen kao i sam budžet, jer godinama unazad budžet nam radi “ekspert” ekonomista, a načelnik finansija koji je odgovoran za budžet, nema vremena da se bavi pomenutim.
Sramota poštovana gospodo sa smiješnim zvanjima i funkcijama, jer nas stvarno to ne čini ljudima, sramota prema vaspitačima, saradnicima Ustanove, tehničkom osoblju, kuharicama, spremačicama, naše plate su i te kako zarađene, jer kod nas se ne sedi i ne krade, a radimo najplemenitiji posao na svijetu, bavimo se našom jedinom ispravnom budućnosti, našom decom!

S poštovanjem,
Direktor PU “Vrtić Maslačak”
Minela Biberović”