SJENIČAK (32) UBIJEN U MASAKRU U BEOGRADU: “Ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo, on ni mrava ne bi zgazio”

0
SHARE

Branko Kanjevac (32) porijeklom iz Sjenice, šef u firmi “Privredni savetnik za informacione tehnologije” u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kog je u ponedjeljak ujutru ubio bivši zaposleni ove firme, Nebojša Stojilković (30) za sobom je ostavio jednogodišnjeg sina.

Kanjevac je hladnokrvno ubijen u ponedjeljak dok je sa još nekoliko kolega sjedeo u kancelariji na sastanku. Stojilković je mirno ušetao u zgradu sa pištoljem u ruci, ušao na sastanak i pucao u Kanjevca, koji mu je do prije nešto više od nedjelju dana bio šef, i kolegu Marka Filipovića. Filipović se još nalazi u bolnici, a Kanjevac je preminuo na licu mjesta, piše Kurir.

Kako saznajemo, ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se prije dvije godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete.

Foto: Zorana Jevtić

U Jajincima, gdje je Branko Kanjevac, živeo sa porodicom, jučer su dolazili prijatelji i kolege da Brankovim najbližima izjave saučešće i pokušaju da im pruže riječi utehe.

Majka Rada, međutim, nije imala snage za razgovor.

“Molimo vas, razumite nas. Niko nije u stanju da bilo šta kaže. Nadamo se da se to nije desilo, da je sve… Branko nije ni mrava zgazio…”, plačnim glasom rekla je žena koju smo zatekli ispred kuće, a koja se predstavila kao Brankova strina.

Foto: Zorana Jevtić

Uplakana žena otvorila je vrata stana na Zvezdari, gdje živi Brankov otac sa porodicom, i zamolila nas da ih “u ovom trenutku ostavimo na miru”.

Naime, nakon što je programer Stojilković, koji je dobio otkaz prošle nedjelje, mirno je ušetao u prostorije svoje bivše firme, obučen u crno i sa pištoljem u ruci. Uredno se javio kolegama, pa ušetao na sastanak i zapucao.

Nakon toga je otišao do stana na Zvezdari, gdje je pokušao da se ubije u svom stanu, pa je jučer podlegao povredama na odjeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu.