SPEKTAKULARNA AKCIJA NOVOPAZARSKE POLICIJE: UHAPŠENA TRI LICA, PRONAĐENA DROGA

0
SHARE

NOVI PAZAR – U spektakularnoj akciji novopazarske policije, odeljenja za borbu protiv droga, večeras su uhapšena tri lica i pronađena je veća količina droge, ekskluzivno saznaje indeksonline.rs.

Višemesečnim operativnim radom, opetativci odeljenja za borbu protiv droga, večeras oko 20 časova, presekli su lanac krijumčarenja droge i tom prilikom u vozilu marke audi “100”, tutinskih registracionih oznaka, pronašli oko 10 kilograma marihuane.

Foto: B.Ć.

Filmska potera za dva automobila u kojima se sunmnja da su članovi lanca krijumčarenja drogom, na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, potrajala je do tunela koji razdvaja dve opštine. Pokušavajući da pobegne od policije, vozilo marke Audi “100”, udarilo je i tom prilikom oštetilo policijsko vozilo.

Nakon prinudnog zaustavljanja oba vozila, u vozilu Audi “100” nalazila su se dva lica kod kojih je kasnije pronađena droga. U drugom vozilu marke Audi “A6” kosovskih registracionih oznaka, nalazilo se još jedno lice, koje je takođe uhapšeno.

U vozilu marke Audi “100” nalazili su se F.M. i I.M. sa mestom boravka u opštini Tutin, a u vozilu kosovskih registracionih oznaka, nalazilo se lice albanske nacionalnosti. Njima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.